Διάσημοι Έλληνες εύχονται καλό μήνα: Σμαράγδα Καρύδη, Πόπη Τσαπανίδου, Βίκυ Χατζηβασιλείου (φωτό)

Ανέβασαν φωτογραφίες στο Instagram και έστειλαν τις ευχές τους

Με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διάσημοι Έλληνες ευχήθηκαν καλό μήνα αλλά και Καλή Ανάσταση.

Γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης, του θεάτρου και όχι μόνο ανέβασαν φωτογραφίες στο Instagram και έστειλαν στους διαδικτυακούς τους φίλους τις ευχές τους για τον Μάη που μόλις μπήκε και το Πάσχα. Ας δούμε λοιπόν μερικούς από αυτούς!

Πόπη Τσαπανίδου

Μια φωτογραφία της ανέβασε η δημοσιογράφος που μας έδειξε παράλληλα μέσα από το ποστ της το πανέμορφο στεφάνι που της έφτιαξε η LeasePlan Hellas.

Μάλιστα πάνω είχε και ένα πουλί με την Πόπη Τσαπανίδου να γράφει χιουμοριστικά «Tip: το πετούμενο το διακρίνετε;».

Αναλυτικά έγραψε στο ποστ της: «Χρόνια πολλά και καλά!Και καλό μήνα ?#easter2021 #may Thank you @leaseplan για το υπέροχο #leaseplanhellasστεφάνι! Η καλύτερη αρχή της άνοιξης ever! Tip: το πετούμενο το διακρίνετε;»

Άση Μπήλιου

Μια μεγάλη αγκαλιά και τις ευχές της έστειλε από μεριά της η διάσημη αστρολόγος που μοιράστηκε στα social media μια φωτογραφία της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AsiBiliou (@asibiliou)

Στην ανάρτηση έγραψε τα εξής:

«Ατενίζοντας τον Μάιο με χαμόγελο και αισιοδοξία! Καλό μήνα φίλες-οι μου να γεμίσει χαρά και αγάπη η καρδιά μας και να διώξουμε τα σκοτάδια! Καλή Ανάσταση και ψυχική ανάταση! Σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά και μια γλυκιά σκέψη να μη λείπει κανείς και τίποτε από τη ζωή σας. Κι αν λείπει όπως και σε μένα λείπουν να τους κρατάτε βαθιά στην καρδιά σας με αγάπη. Να περάσετε ένα όμορφο Πάσχα❤️? ευχαριστώ άλλη μια φορά όλους όσοι συνέβαλαν για τη συνέντευξη.

Βίκυ Χατζηβασιλείου

«Καλή Ανάσταση του Θείου μέσα μας, ενός άλλου καλύτερου εαυτού, μιας άλλης βελτίας πραγματικότητας. Χρόνια πολλά αγαπημένοι μου! ❤ Καλό μήνα Μάη. ? #thankyou @psarrou.coiffure ❤ #for #my #new #haircolor» έγραψε από την μεριά της η παρουσιάστρια στο ποστ που έκανε στο Instagram.

Σπύρος Σούλης

Ο αρχιτέκτονας και designer μοιράστηκε από πλευράς του μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε να κρατάει ένα πανέμορφο, μεγάλο μαγιάτικο στεφάνι.

«Έτοιμο το μαγιάτικο στεφάνι και φέτος! Καλή Ανάσταση!» έγραψε στο ποστ.

Σμαράγδα Καρύδη

Η ηθοποιός ντύθηκε Easter Bunny μαζί με τον σκύλο της και έστειλε ευχές για καλό μήνα και Καλή Ανάσταση με μια φωτογραφία που ταιριάζει πλήρως στο πνεύμα των ημέρων αλλά και της Άνοιξης,

«Τα Easter Bunnies της γειτονιάς σας, σας εύχονται καλό μήνα λουλουδιασμένο και καλή Ανάσταση με υγεία σωματική και ψυχική, αγάπη και φως ?» έγραψε.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ