Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος συγκλονίζει: Η γυναίκα μου έφυγε τζάμπα από ένα μικρόβιο, σε λίγες ημέρες - Ορφάνεψαν τα παιδιά μας (βίντεο)

Είναι ακόμα συγκλονισμένος από τον θάνατο της συζύγου του...

Στο Πρωινό και τον Σάκη Πατηνιώτη έδωσε συνέντευξη πριν λίγες ημέρες ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ο οποίος μίλησε και για την απώλεια της συζύγου του.

Ο  αθλητικογράφος αναφέρθηκε στην απώλεια της συζύγου του, πριν από δύο χρόνια, μετά από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη που υπέστη όταν χειρουργήθηκε, λέγοντας ότι ο θάνατός της «έγινε τζάμπα».

«Περισσότερο απ’ όλα είμαι ένα παιδί της τηλεόρασης. Διάλεξα ένα επάγγελμα το οποίο με έχει κάνει να μην έχω αισθανθεί ότι έχω δουλέψει στη ζωή μου. Όλη η τελευταία δεκαετία τραυμάτισε την εμπιστοσύνη του κοινού προς τα media.

Όχι, δεν με στεναχωρεί ότι και να μου πει κάποιος, σε επίπεδο κριτικής. Κάνεις μια δουλειά 40 χρόνια στην οποία εσύ κρίνεις, οπότε δεν μπορείς να λες να μην κρίνουν εσένα.

 

 

Είχα πάρα πολλές προτάσεις στα 23 χρόνια που ήμουν στο Mega. Μου έγιναν προτάσεις να κάνω μια πρωινή εκπομπή και ένα γενικό τηλεπαιχνίδι. Ποτέ δεν είπα ναι. Όποιοι προσπαθούν να κάνουν πάρα πολλά πράγματα, καταλήγουν να τα κάνουν μέτρια», είπε αρχικά ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Στη μητέρα ο άνθρωπος, λέει, ορφανεύει

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Η πιο δύσκολη στιγμή που περάσαμε, κυρίως τα παιδιά, που είναι σε σχετικά μεγάλη ηλικία πια, όταν φεύγει η μητέρα από τη ζωή… Στη μητέρα ο άνθρωπος, λέει, ορφανεύει. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή, έγινε… τζάμπα. Πήγε να κάνει μια απλή αλλαγή στο ισχίο, την έκανε, σηκώθηκε, περπάτησε, πήρε μικρόβιο και σε λίγες μέρες έφυγε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ