Η Τζένη Καζάκου για πρώτη φορά σε ρόλο πρωταγωνίστριας: Σε ποια σειρά θα δούμε την πανέμορφη εγγονή της Τζένης Καρέζη; (φωτό)

Ακολουθεί τα χνάρια των γονιών της και της γιαγιάς της!

Η Τζένη Καζάκου είναι η πανέμορφη κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη και τώρα - ακολουθώντας τα χνάρια των γονιών της και της γιαγιάς της - θα την δούμε σύντομα να πρωταγωνιστεί στην τηλεόραση.

Η 21χρονη εγγονή της αείμνηστης Τζένης Καρέζη  σύμφωνα με τα όσα είπε η  Δήμητρα Καλφούντζου στην εκπομπή Φωλιά των Κου Κου θα παίξει στην σειρά που ετοιμάζει στην ΕΡΤ ο Μανούσος Μανουσάκης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Τζένη καζάκου (@tzenikazakou)

«Η Τζένη Καζάκου είναι ένα παιδί που δεν έχουμε ξαναδεί να πρωταγωνιστεί κάπου και θα την δούμε στη κρατική τηλεόραση να πρωταγωνιστεί σε μία από τις τρεις νέες μίνι σειρές που ετοιμάζει ο Μανούσος Μανουσάκης, βασισμένες σε πολύ σημαντικά διηγήματα. 

Η Τζένη θα πρωταγωνιστήσει σε αυτό το διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη "Βαρδιάνος στα σπόρκα”, με συμπρωταγωνίστρια τη Ρένια Λουιζίδου, θα είναι και ο Πέτρος Ξεκούκης και πολλοί άλλοι πρωταγωνιστές» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Θεωρώ πως η Τζένη έχει ταλέντο στην υποκριτική και ο γιος μου στη μουσική», είχε πει ο Κωνσταντίνος Καζάκος για την κόρη του μιλώντας πριν λίγο καιρό στην εκπομπή Μεσάνυχτα.

Δείτε επίσης: Με λάμψη Τζένης η όμορφη κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου & της Τάνιας Τρύπη (Φωτό)

Ο ίδιος είχε τονίσει τότε την δυσκολία του χώρου και την διστακτικότητα με την οποία αντιμετώπισε την απόφαση της κόρης του να στραφεί στον χώρο της υποκριτικής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ