Η Madonna χεράκι- χεράκι με τον 27χρονο σύντροφο της - Είδαν ποδόσφαιρο - Το ματς του 15χρονου γιου της (φώτο-βίντεο)

Για την βόλτα στο γήπεδο η Μαντόνα επέλεξε μια σικ εμφάνιση με κρεμ παντελόνι ασορτί γιλέκο, μαύρο μπουφάν και τοπ, και μαύρο μεγάλο καπέλο

Σε αθλητικό mood μπήκε η Maddona την περασμένη Κυριακή .

Η 62χρονη σούπερ σταρ και ο 27χρονος χορευτής, σύντροφος της παρακολούθησαν μαζί έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

 

 

Πιο συγκεκριμένα η Madonna και ο φίλος της Ahlamalik Williams πανηγύρισαν για τα σκορ που πέτυχε στο γήπεδο ο 15χρονος γιος της διάσημης τραγουδίστριας, David Banda.

Η Madonna και ο κατά πολύ νεότερος σύντροφος της , φαίνεται ότι δεν έχουν καμία διάθεση να κρατούν κρυφό τον έρωτα τους.

Το ζευγάρι περπατούσε χέρι - χέρι, κάπνιζαν μαζί , και αστειεύονταν βλέποντας τον αγώνα.

 

 

Ο Ahlamalik φαίνεται ότι  έχει πολύ καλή και στενή σχέση με τον 15χρονο γιο της Μαντόνα, καθώς κάποια στιγμή εθεάθη να τον αγκαλιάζει.

Η Μαντόνα δημοσίευσε ένα βίντεο του γιου της να παίζει μπάλα, ενώ τον παρακολουθούν τα υπόλοιπα αδέρφια του- η 15χρονη Mercy James και τα δίδυμα Stelle και Estere, που είναι 8 ετών και τον Ahlamalik να την συνοδεύει με το τραγούδι «Come Alive». 

 

 

Η τραγουδίστρια της επιτυχίας "Vogue"  και ο Williams ο οποίος είναι μόλις τρία χρόνια μεγαλύτερος από την κόρη της Μαντόνα , Λούρδη, είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια , αναφέρει το Page Six.

Με αφορμή τα γενέθλια του Ahlamalik την περασμένη εβδομάδα, η Μαντόνα δημοσίευσε σε βίντεο που δείχνει τρυφερά στιγμιότυπα του ζευγαριού, φωτογραφίες που τους δείχνουν να καπνίζουν μαριχουάνα και να φιλιούνται.

Στη λεζάντα έγραψε: «Χρόνια πολλά αγάπη μου... Σε ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια. Πώς να εξηγήσω τι νιώθω;». 

 

 

Για την βόλτα στο γήπεδο η Μαντόνα επέλεξε μια σικ εμφάνιση με κρεμ παντελόνι ασορτί γιλέκο, μαύρο μπουφάν και τοπ, και μαύρο μεγάλο καπέλο.

Ο Ahlamalik φόρεσε τζιν παντελόνι και μπουφάν, αθλητικά παπούτσια και t-shirt με στάμπες. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ