Άση Μπήλιου: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για τα 12 ζώδια - Το φεγγάρι κρύβει εκπλήξεις και δυνατές συγκινήσεις

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για την εβδομάδα 10-16/5;

Σημαντική και αισιόδοξη η καινούρια εβδομάδα του Μαΐου, καθώς στο ξεκίνημα της στις 11/5 σχηματίζεται η γεμάτη ερωτικές υποσχέσεις Νέα Σελήνη του μήνα στο αισθησιακό ζώδιο του Ταύρου, ταυτόχρονα με το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό.

Αυτό το φεγγάρι κρύβει εκπλήξεις και δυνατές συγκινήσεις ιδιαίτερα για τα ζώδια της γης και του νερού και συγκεκριμένα για τους Ταύρους, Αιγόκερους και Παρθένους του τρίτου δεκαημέρου και τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου.

Το εξάγωνο του Ήλιου στη συνέχεια με τον Ποσειδώνα προσδίδει ένα πιο ρομαντικό χαρακτήρα στην εβδομάδα και αναζωογονεί παλιές και νέες σχέσεις. Η μεγάλη είδηση όμως της δεύτερης εβδομάδας του Μαΐου, δεν είναι άλλη από την είσοδο του Δία, του «ευεργέτη» πλανήτη της παραδοσιακής αστρολογίας, στο ζώδιο που κυβερνούσε πριν ανακαλυφθεί ο Ποσειδώνας, δηλαδή τους Ιχθύς. Η ενέργεια αυτού του Δία είναι αυτή που κάνει τα όνειρα να γίνονται πιο εύκολα πραγματικότητα. Έχει κάτι το μαγικό η επιρροή του κι αυτό θα επηρεάσει και την ερωτική μας ζωή!

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη του Μαΐου έρχεται για να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε την αξία σας, ώστε να αποφύγετε σχέσεις στις οποίες μπορεί να δίνετε πολλά και να μην παίρνετε αυτά που σας αναλογούν πίσω. Και δεν αναφέρομαι φυσικά σε υλικά αγαθά, αλλά σε φροντίδα, νοιάξιμο, εκδήλωση του θαυμασμού και της ερωτικής σας διάθεσης, τρυφερότητα και αγάπη. Αν βρίσκετε ότι ακολουθείτε ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο σε σχέσεις που τελικά δεν αξίζουν την καρδιά σας, τότε είναι η στιγμή να κάνετε περισσότερη δουλειά με τον εαυτό σας και να δείτε από πού πηγάζει η ανασφάλεια και συμβιβάζεστε σε σχέσεις που δεν σας καλύπτουν. Η νέα θέση του Δία μέσα στον τομέα της ψυχολογίας είναι ιδιαίτερα βοηθητική για να κάνετε αυτό το ταξίδι αυτογνωσίας.

Το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ουρανό βοηθά να γίνει αυτό το κλικ μέσα σας. Για όλους όσοι έχετε μια ισορροπημένη σχέση αυτή η περίοδος βοηθά να την αναζωογονήσετε κάνοντας κοινές δραστηριότητες με τον σύντροφο σας εκτός σπιτιού. Πολύ θετική περίοδος επίσης για να λύσετε με διάλογο τα όποια προβλήματα και φυσικά αν είστε ελεύθεροι να φλερτάρετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καινούρια εβδομάδα του Μαΐου έρχεται με πολλές υποσχέσεις για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας. Μια πανίσχυρη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 11/5, που πραγματοποιείται την ίδια μέρα που σχηματίζεται το εξάγωνο Άρη-Ουρανού, σας δίνει την ευκαιρία να ανανεωθείτε, κάποιες-οι να γυρίσετε σελίδα στην ερωτική σας ζωή και να αφήσετε σχέσεις που δεν σας ταιριάζουν στο παρελθόν. Εσείς οι ίδιες-οι θα έχετε την ανάγκη της ανανέωσης.

Μη ξεχνάτε την πορεία του Ουρανού στο δικό σας ζώδιο, που θέλει να σας βγάλει από τη βολή σας για τους καλύτερους όμως λόγους κι αυτό συμπεριλαμβάνει και την ερωτική σας ζωή. Αν έχετε γενέθλια από τις 9/5 έως τις 13/5 τότε μέσα στη νέα γενέθλια χρονιά σας μπορεί να κάνετε μια νέα σημαντική σχέση ή να προχωρήσετε σε μια πιο επίσημη δέσμευση. Η είσοδος του Δία στους Ιχθύς για το δικό σας ζώδιο από τις 14/5 θα είναι συναρπαστική, καθώς θα βοηθήσει ιδιαίτερα στις σχέσεις και μάλιστα μπορεί μια φιλική σχέση να αποκτήσει ερωτική διάσταση ή να γνωρίσετε μέσω φίλων έναν μεγάλο έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο σας, κάνοντας σας το επίκεντρο της προσοχής σε θέματα που αφορούν την ερωτική σας ζωή! Αν είστε μόνες-οι είναι η κατάλληλη στιγμή να γνωρίσετε κάποιον-α που θα σας κάνει κλικ ερωτικά και θα δείξει κι εκείνος-η την ίδια θερμή ανταπόκριση στο ερωτικό σας κάλεσμα. Καθώς και ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο σας έχετε τον τρόπο σας να έλκετε τους άλλους και έχετε και τη σωστή κρίση να κάνετε την επιλογή που πρέπει. Μάλιστα το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο στις 12/5 είναι μια τέλεια όψη για να πιστοποιήσετε ότι έχετε πάρει τη σωστή απόφαση για τη σχέση σας. Αν είστε ήδη σε σχέση, με τη εύνοια των πλανητών αυτή την εβδομάδα θα νιώθετε πιο κοντά στον σύντροφο σας και με την είσοδο του Δία στους Ιχθύς στις 14/3 δεν είναι απίθανο να αρχίσετε να συζητάτε τη συμβίωση ή και την επισημοποίηση της σχέσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια εβδομάδα με άπειρες δυνατότητες απλώνεται μπροστά σας και σας καλεί να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Μια Νέα Σελήνη στις 11/5 στον τομέα των στόχων, της κοινωνικής σας δραστηριότητας, αλλά και των φίλων, σας βοηθά να κάνετε νέες γνωριμίες ενδεχομένως από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του Άρη από το ζώδιο σας με τον Ουρανό, σας προτρέπει να αφήσετε το δίχτυ ασφαλείας στις σχέσεις με γνωστούς και φίλους και να πείτε ναι σε νέες γνωριμίες οι οποίες θα είναι συναρπαστικές από κάθε άποψη. Αν είστε μόνες-οι ενδέχεται να θέλετε να πειραματιστείτε περισσότερο και με τη σεξουαλική σας ζωή ή μπορεί ακόμη κι ένας φίλος-η να εκδηλώσει ερωτικό ενδιαφέρον για σας και να είστε δεκτικοί να πειραματιστείτε και με αυτή τη μορφή σχέσης. Στις 14/3 η είσοδος του Δία στους φιλικούς σας Ιχθύς μόνο ευεργετική μπορεί να είναι για το ζώδιο σας, καθώς θα ανοίξει τους ορίζοντες σας πνευματικούς, γεωγραφικούς, επαγγελματικούς, αλλά και ερωτικούς!

ΛΕΩΝ

Με δυο πλανήτες στον τομέα των φίλων, τον Ερμή και την Αφροδίτη, αν μη τι άλλο οι μέρες αυτής της εβδομάδας θα είναι γεμάτες κοινωνικές επαφές, νέες γνωριμίες, συναντήσεις με φίλους και γνωστούς που θα ελαφρύνουν πολύ τη διάθεση σας. Βέβαια η καρδιά σας χτυπά δυνατά αυτή τη στιγμή για τις εξελίξεις σε επίπεδο καριέρας με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5, αλλά ποιος είπε ότι δεν μπορείτε να τα συνδυάσετε! Τα σπουδαία νέα όμως έρχονται με την είσοδο του Δία, του πλανήτη που κυβερνά τα φλερτ και τις ερωτικές σχέσεις στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, στους Ιχθύς στις 14/5. Εδώ ο Δίας μπαίνει σε ένα πολύ βαθύ ψυχολογικό οίκο και γίνεται εξαιρετικά βοηθητικός σε επίπεδο πνευματικής και ψυχικής ταύτισης, αλλά και ανάπτυξης της σεξουαλικότητας σας. Σας κάνει πιο ανοιχτούς σε πειραματισμούς, αλλά και σε σχέσεις που επιθυμείτε πιο βαθιά ένωση ψυχής και σώματος. Αν είστε μόνες-οι δεν θα ψάξετε κάτι επιφανειακό απλώς για να περάσετε τον χρόνο σας, αλλά κάτι που να μιλά στην καρδιά και το μυαλό σας πέρα από τη φυσική σεξουαλική έλξη!

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας και για υττα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ