Η Βίκυ Μοσχολιού με τη μητέρα της, ηγουμένη για 50 χρόνια: Στο ίδιο μοναστήρι και η θεία της - Η μεγάλη τραγουδίστρια πριν πεθάνει ήθελε να γίνει καλόγρια

Σπάνια φωτογραφία...

Μια φωτογραφία της Βίκυς Μοσχολιού με τη μητέρα της, που ήταν ηγουμένη για 50 χρόνια,  μοιράστηκε η Έλενα Μακρή Λυμπέρη.

Η δημοσιογράφος για την Ημέρα της Γυναίκας ανέβασε στο Elena’s diary blog μια σπάνια φωτογραφία της διάσημης τραγουδίστριας με τη μητέρα της, Ελισσάβετ.

Συγκεκριμένα γράφει: Η Βίκυ Μοσχολιού λίγο πριν το τέλος της ζωής της στο ιδιόκτητο μοναστήρι της οικογένειας Μοσχολιού, στο όρος Καβελάρης Μεγάρων μαζί με την μητέρα της Ελισσάβετ.

Ήταν το ησυχαστήριο της τραγουδίστριας καθώς περισσότερα από 50 χρόνια ηγουμένη εκεί ήταν η μητέρα της, ενώ εκεί μόναζε και η θεία της. Μετά τον θάνατο της Βίκυς Μοσχολιού μάλιστα έγινε μοναχός και ο αδερφός της Νίκος.

«Η μητέρα μου προσευχόταν πολύ. Ηταν πολύ θρήσκα γυναίκα και πήγαινε συχνά στην εκκλησία. Η ίδια προτού φύγει από τη ζωή είχε εκφράσει μάλιστα την επιθυμία της να γίνει μοναχή. Ηθελε να χειροτονηθεί...Όμως, εγώ και η αδελφή μου την αποτρέψαμε» είχε πει σε συνέντευξη η κόρη της Βίκυς Μοσχολιού Ευαγγελία Δομάζου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ