Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Βασάνισαν & σκότωσαν την 20χρονη μπροστά στο μωρό της - 15.000 ευρώ & κοσμήματα η λεία των ληστών (φωτό - βίντεο)

Φρικτή δολοφονίας μιας 20χρονης μητέρας....

 Μια 20χρονη γυναίκα εντοπίστηκε δολοφονημένη, μέσα στη μεζονέτα που διέμενε στα Γλυκά Νερά, ενώ δίπλα βρισκόταν δεμένος σε μια καρέκλα ο σύζυγός της.

Στο σπίτι βρισκόταν και το ενός έτους μωρό τους. Οι άγνωστοι δράστες σκότωσαν και τον σκύλο της οικογένειας, ενώ στη συνέχεια τον κρέμασαν.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, η εκτίμηση της ΕΛΑΣ είναι ότι πρόκειται για ληστεία μετά φόνου, ενώ η άτυχη γυναίκα πιθανότατα στραγγαλίστηκε. 

Την Αστυνομία ειδοποίησε με το κινητό τηλέφωνό του ο σύζυγος της 20χρονης, τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, το οποίο διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση.

 

 

 

 

Σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, ο σύζυγος, o οποίος είναι σοκαρισμένος, το μόνο που έχει μπορέσει να πει έως αυτή την ώρα σε αστυνομικούς, είναι ότι μπήκαν κακοποιοί στο σπίτι της οικογένειας.

Tην επνιξαν με ένα μαξιλάρι 

Οπως είπε ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της 20χρονης στην πρώτη του ανεπίσημη κατάθεση στην αστυνομία, οι ληστές εισέβαλλαν στο σπίτι τους περίπου στις 4:30 τη νύχτα. Εδεσαν εκείνον χειροπόδαρα σε μια καρέκλα και ακολούθως άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι για χρήματα και χρυσαφικά. Φορούσαν κουκούλες και μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

Η 20χρονη κοπέλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πειραιά. Ασχολούνταν με τις πολεμικές τέχνες και συγκεκριμένα με το kickboxing, ενώ ο 33χρονος σύζυγός της είναι πιλότος ελικοπτέρων. 

Η επίθεση

 

 

Ακινητοποίησαν το ζευγάρι, έδεσαν χειροπόδαρα σε μία καρέκλα τον 33χρονο και κακοποίησαν την άτυχη 20χρονη προκειμένου να τους αποκαλύψει πού βρίσκονταν χρήματα και κοσμήματα.

Οι κακοποιοί όμως δεν σταμάτησαν στον βασανισμό της κοπέλας, καθώς τελικά τη δολοφόνησαν πιθανότατα προκαλώντας της ασφυξία με ένα μαξιλάρι, δίπλα στο 11 μηνών μωρό της, το οποίο το πρωί βρέθηκε από τους αστυνομικούς δίπλα στη νεκρή, σε κατάσταση σοκ να κλαίει.Οι αδίστακτοι κακοποιοί, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, απέσπασαν 10.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 25.000 ευρώ, ενώ οι γείτονες δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ