Δολοφονία - Γλυκά Νερά: Σοκαριστικές οι αποκαλύψεις από την ιατροδικαστική εξέταση της 20χρονης - Την έπνιξαν με τα χέρια τους & ένα κομμάτι ύφασμα

Σοκαριστικό είναι το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έκθεσης στη σορό της άτυχης 20χρονης....

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η άγρια δολοφονία μιας 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά. 

Όλα έγιναν όταν τα ξηνερώματα της Τρίτης. 

Μια 20χρονη γυναίκα εντοπίστηκε δολοφονημένη, μέσα στη μεζονέτα που διέμενε στα Γλυκά Νερά, ενώ δίπλα βρισκόταν δεμένος σε μια καρέκλα ο σύζυγός της.

Στο σπίτι βρισκόταν και το ενός έτους μωρό τους. Οι άγνωστοι δράστες σκότωσαν και τον σκύλο της οικογένειας, ενώ στη συνέχεια τον κρέμασαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, η εκτίμηση της ΕΛΑΣ είναι ότι πρόκειται για ληστεία μετά φόνου, ενώ η άτυχη γυναίκα πιθανότατα στραγγαλίστηκε. 

Την Αστυνομία ειδοποίησε με το κινητό τηλέφωνό του ο σύζυγος της 20χρονης, τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, το οποίο διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση.

Το προφίλ των δραστών

Σεσημασμένους κακοποιούς, με πλούσιο παρελθόν στις ένοπλες ληστείες σε σπίτια της Αττικής, βλέπει η αστυνομία πίσω από τη δολοφονία.

Ανάμεσα σε όσα εξετάζονται στο πλαίσιο της έρευνας είναι εάν άτομα που είχαν τα προηγούμενα χρόνια οδηγηθεί στη φυλακή για παρόμοια αδικήματα έχουν πρόσφατα αποφυλακιστεί και επιστρέψει στη δράση. 

 

Δείτε επίσης: Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σεσημασμένοι οι κακοποιοί με προφίλ «δολοφόνων» που σκότωσαν με τα χέρια την 20χρονη & τον σκύλο, ενώ είχαν όπλα (φωτό - βίντεο)

Τα λάθη που έκαναν οι άνθρωποι που μπήκαν στο σπίτι είναι αυτά που θα προδώσουν την ταυτότητά τους, αναφέρουν πηγές του αστυνομικού ρεπορτάζ. Σύμφωνα με την ίδια, οι άνδρες έμειναν πολλή ώρα στο σπίτι, πάλεψαν με το θύμα, δεν υπολόγισαν ότι άφησαν πίσω τους στοιχεία και έψαξαν με μανία για να βρουν τα λεφτά.

Ωστόσο, η έρευνα από τις ομάδες που ασχολούνται με την υπόθεση αλλά και η τεχνολογία αναμένεται να αποκαλύψουν τα πρόσωπα που ευθύνονται για την αποτρόπαια πράξη. Οι Αρχές είναι πεπεισμένες πως πρόκειται για σεσημασμένους ληστές και μέλη εγκληματικών ομάδων που έχουν κι άλλες φορές μπει σε σπίτια ενώ οι ιδιοκτήτες ήταν μέσα. 

 

 

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι η άτυχη Καρολάιν έχασε τη ζωή της από ασφυξία. Συγκεκριμένα, η 20χρονη κοπέλα φέρεται να έχασε τη ζωή της εξαιτίας απόφραξης των αεροφόρων οδών, συνεπεία ασφυξίας. Ο δολοφόνος της 20χρονης μητέρας τής έκλεισε το στόμα με κομμάτια από ύφασμα και την παλάμη των χεριών του, όμως, όπως διαπιστώνεται, ο δράστης με τα δάχτυλά του, τον αντίχειρα και τον δείκτη έφραξε και τη μύτη της. Το αποτέλεσμα ήταν η κοπέλα να μην μπορεί να αναπνεύσει, με αποτέλεσμα να επέλθει ο πλέον βίαιος ασφυκτικός θάνατος.

 

 

Πού στρέφονται οι έρευνες

Οι τρεις δράστες, σύμφωνα με την εκτίμηση των έμπειρων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., είναι πιθανότατα σεσημασμένοι με πλούσιο ποινικό παρελθόν και έχουν αφήσει αποτυπώματα και DNA στο σπίτι, όπου παρέμειναν πολλή ώρα, προκειμένου να βρουν το μεγάλο χρηματικό ποσό που πίστευαν -μετά από σχετική πληροφόρησή τους- ότι είχαν η άτυχη κοπέλα και ο 32χρονος σύζυγός της.

Δύο ομάδες αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και Διαρρηκτών «ξεσκονίζουν» φακέλους ποινικών που έχουν αποφυλακιστεί, κυρίως το τελευταίο διάστημα, και εκτιμούν ότι τα λάθη που έκαναν οι αδίστακτοι κακοποιοί θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Η Αστυνομία έχει συγκεντρώσει εργαστηριακά ευρήματα από τα ρούχα της 20χρονης και του συζύγου από διάφορους χώρους της μεζονέτας, αλλά και οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, προκειμένου να διαπιστώσει το δρομολόγιο των δραστών. Υπενθυμίζεται ότι οι κακοποιοί πριν να εισβάλουν στο σπίτι φρόντισαν να καταστρέψουν μια εξωτερική κάμερα, αλλά και μια εσωτερική που είχε τοποθετήσει το ζευγάρι για να βλέπει το μωρό του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ