Άγριες Μέλισσες: Ο Αιμίλιος Χειλάκης εισβάλει στην σειρά - Ποιος ο ρόλος του & γιατί ανατρέπει τα πάντα; (βίντεο)

Όλα αλλάζουν στην αγαπημένη μας σειρά... 

Αποκαλύψεις που σοκάρουν θα δούμε στις "Άγριες Μέλισσες" μέχει το τέλος της σεζόν. Η Ελένη Σταμίρη έρχεται αντιμέτωπη με μια σκληρή αλήθεια. Το τέλος που θα βαφτεί με αίμα. Και ένα νέο πρόσωπο εισβάλει στο τελευταίο επεισόδιο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην τρίτη σεζόν. 

Όλοι οι ήρωες οδηγούνται στην Κάθαρσις. Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα. 

Τρίτη 25 Μαΐου 

Η Ελένη συγκλονισμένη από τις αποκαλύψεις του Βόσκαρη αποφασίζει να μην μιλήσει σε κανέναν και να δράσει μόνη της. Η Ανέτ μετά την οριστική ρήξη της με τον Μελέτη, μετακομίζει στον Μιλτιάδη μέχρι να δει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Η Μυρσίνη φοβάται την αντίδραση της Ανέτ, ενώ συνεχίζει να λέει ψέματα στα παιδιά της και να προστατεύει τον Δούκα. Ο Σπανός στριμώχνει τον Μεγαρίτη καθώς τον συνδέει με την Ασπασία. Ο Μελέτης προσπαθεί να πείσει την Πηνελόπη για την αθωότητα τη δική του και του Δούκα, αλλά τη βλέπει ν’ απομακρύνεται από κοντά του. Όλο το χωριό πάει στη σχολική γιορτή για ν’ ακούσουν την παιδική χορωδία, ενώ ο Άγγελος κάνει πρόταση γάμου στη Σοφούλα μπροστά σε όλο το καφενείο. Η ώρα, όμως, της αναμέτρησης έχει έρθει. Και η Ελένη, για πρώτη φορά, θα αντικρίσει τον Δούκα αποφασισμένη για όλα.

Τετάρτη 26 Μαΐου 

Το χωριό συνταράσσεται από μια ακόμα μεγάλη αποκάλυψη. Οι δύο οικογένειες βρίσκονται, ξανά, αντιμέτωπες και όλοι φοβούνται για έναν νέο κύκλο αίματος. Ο Σπανός θα έρθει αντιμέτωπος με μια μαρτυρία που θα τον συγκλονίσει. Η Ελένη δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη μιας γυναίκα που μπορεί να τη βοηθήσει.

Πέμπτη 27 Μαΐου 

Η οικογένεια των Σεβαστών μοιάζει να διαλύεται μετά τα τελευταία γεγονότα. Η κατάθεση της Πηνελόπης οδηγεί και πάλι την Ανέτ μπροστά στον Σπανό. Μαζί με τον Προύσαλη, την πιέζουν να ομολογήσει όσα γνωρίζει. Η Ελένη συγκλονισμένη από την τροπή των γεγονότων αισθάνεται ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Άγριες Μέλισσες

Ο Κωνσταντής εξομολογείται στον Νικηφόρο την αλήθεια για τον θάνατο του Γιάννου, ενώ η Μυρσίνη θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη…

Ο Αιμίλιος Χειλάκης στην σειρά 

 

 

Ο Αιμίλιος Χειλάκης προστίθεται στο καστ της σειράς των Άγριων Μελισσών. 'Έχουμε να τον δούμε πολλά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση και η επιστροφή του θα είναι μια εκπληξη για όλους. Θα υποδυθεί έναν ακροδεξιό άντρα με πολλά μυστικά τον τον Ακύλα Μεγαρίτη. Εδώ να υπενθυμίσουμε πως η τρίτη σεζόν θα δείχνει την περιόδο της Χούντας στην Ελλάδα. 

 Ο Αιμίλιος Χειλάκης θα είναι ουσιαστικά ο αρχηγός της φασιστικής οργάνωσης των Αβάντων. Είναι στη φυλακή αυτή τη στιγμή, αποφυλακίζεται μετακομίζει στο Διαφάνι και θα είναι συνεργός του καθεστώτος.

Μάλιστα θα το δούμε και στα τελευταία επεισόδια της δεύτερης σεζόν. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ