Ο Άρης Σκλαβενίτης & το Δειπνοσοφιστήριον ενώνουν τις δυνάμεις τους - Υπόσχονται συνδυασμούς που θα μαγέψουν τους γευστικούς σας κάλυκες

Φίνα υλικά, επιλεγμένα από εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες,

Το καλύτερο κρασί είναι πάντα αυτό που πίνουμε με όσους αγαπάμε. Όταν όμως, η επιλογή του φέρει και τη διάσημη υπογραφή του Άρη Σκλαβενίτη, τα πράγματα αποκτούν άλλη διάσταση και μας ταξιδεύουν σε όλα τα μήκη και πλάτη της οικουμένης. Ο βραβευμένος ως Κορυφαίος Έλληνας Οινοχόος έρχεται να ενισχύσει την ομάδα του Δειπνοσοφιστήριον στον ρόλο του Wine Director, καταρτίζοντας μοναδικά wine lists τόσο για τα εστιατόρια του ομίλου όσο και για τη διοργάνωση εκδηλώσεων.

Το Δειπνοσοφιστήριον catering από την ίδρυσή του, το 1996 από τον Τάκη και τον Δημήτρη Χριστοφιλέα, και τον Διομήδη Καψάλη, προάγει τις αυθεντικές γαστρονομικές εμπειρίες, φροντίζοντας πάντοτε να έχουν στον πλευρό τους τους κορυφαίους στο είδος τους επαγγελματίες, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με συνεργασίες που αντέχουν στον χρόνο.

Φίνα υλικά, επιλεγμένα από εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες, σμίγουν με το υψηλό αισθητικό κριτήριο & την πρωτοποριακή τεχνογνωσία, συνθέτοντας εμπνευσμένη κουζίνα υψηλών προδιαγραφών. Μια γαστριμαργική εμπειρία όμως, δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένη αν δεν συνοδευτεί από έναν ταιριαστό οίνο. Για τον λόγο αυτό έγινε και η στρατηγική συνεργασία με τον κορυφαίο Έλληνα sommelier.

Με μοναδικό μεράκι και με οδηγό την αγάπη του για το καλό κρασί, ο Άρης Σκλαβενίτης έψαξε, δοκίμασε, συνδύασε και στη συνέχεια υπέγραψε την επιλογή ετικετών για κάθε χώρο & περίσταση. Τιμώντας τους ελληνικούς αμπελώνες, οι ετικέτες που συνοδεύουν τα γεύματα στο Natu ταξιδεύουν τον επισκέπτη του εστιατορίου σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, ξυπνώντας του αναμνήσεις και δημιουργώντας του προσδοκίες.

Τιμώντας το άρωμα Ελλάδας & τη μοναδικότητα που διέπει τους χώρους των εστιατορίων στα Μουσεία Μπενάκη (Πειραιώς & Κουμπάρη) επέλεξε οίνους-ωδή στον ελληνικό αμπελώνα που συνοδεύουν απόλυτα το menu. Ως γνήσιος πολίτης του κόσμου, ο πολύπειρος οινοχόος συνθέτει εκπληκτικά wine list για το ΙLIOS αλλά και το Hill 15 by the Ecali Club με ιδιαίτερες ετικέτες και “ψαγμένες” γεύσεις. Και οι δεξιώσεις όμως, που διοργανώνει & επιμελείται το Δειπνοσοφιστήριον, κοινωνικές ή εταιρικές, φέρουν την υπογραφή του έμπειρου sommelier.

Κάθε οίνος, προσεκτικά μελετημένος να συνοδεύει και να αναδεικνύει τη γεύση των πιάτων, αναλαμβάνει επάξια τον ρόλο του συμπρωταγωνιστή στη γευστική εμπειρία που επιφυλάσσεται για κάθε επισκέπτη και δίνει τον τόνο στην ατμόσφαιρα που επιθυμείτε να δώσετε στην εκδήλωσή σας.

Με παγκόσμιες & εγχώριες διακρίσεις στο ενεργητικό του και πολλά ακόμα σχέδια για το μέλλον, ο Άρης Σκλαβενίτης εξακολουθεί να ανακαλύπτει και να διδάσκει τα μυστικά του οίνου, συνεχίζει να εξερευνά & να αρθρογραφεί και δεν παύει ποτέ να μας εκπλήσσει.

Και το Δειπνοσοφιστήριον, παραμένοντας πιστό στη φιλοσοφία της αριστείας, επιλέγει πάντα τους καλύτερους για συνοδοιπόρους στο ταξίδι της απόλυτης γαστρονομικής απόλαυσης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ