Ο Dolce & Gabbana μας «συστήνει» τον έρωτα: ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας - το άρωμά του, φλερτ & φιλιά κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο (βίντεο)

Η αιώνια αγάπη στο ιταλικό νησί Κάπρι!

Δύο ηλικιωμένοι που παραμένουν ερωτευμένοι, ζευγάρια νέων που ζουν την αγάπη τους κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο αλλά και δύο παιδιά που κρύβουν ακόμα μέσα τους την αθωότητα της ηλικίας τους, είναι μερικά από τα όσα περιλαμβάνουν τα σποτ του Dolce & Gabbana.

Ο διάσημος οίκος μόδας με αφορμή την κυκλοφορία του αρώματός του «Light Blue Forever» εμπνέεται από διαφημίσεις του από την δεκαετία του 90 και μας «συστήνει» την αιώνια αγάπη στο νησί Κάπρι της Ιταλίας.

Στον έρωτα δεν υπάρχουν φύλα, ηλικίες και χρώματα… η αγάπη είναι παντοτινή. Έτσι και στα βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο Instagram των Dolce & Gabbana.

Σε ένα από αυτά βλέπουμε το ζευγάρι ηλικιωμένων, σε άλλο ένα straight ζευγάρι αλλά και δύο γυναίκες και δύο αγόρια που ερωτεύονται.

Μα πόσο επίκαιρο τώρα που το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει και τα όνειρα για αγάπες στο κύμα και χάδια στην αμμουδιά έχουν «ξυπνήσει» από τον χειμερινό τους ύπνο!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ