ΖaΖaΖu: Η φανταστική Made in Greece σαμπάνια του Κρητικού Λυραράκη: Σημαίνει, νιώθω πεταλούδες στο στομάχι γιατί είμαι ερωτευμένος! Προσιτή τιμή εξαίσιο μπουκάλι

Έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκόολ και ισορροπημένη γλυκύτητα. 

Το ZaZaZu είναι αφρώδης οίνος με φωτεινό, ζωηρό, απαλό κίτρινο χρώμα.

Πλούσια φρουτώδη αρώματα που απελευθερώνουν νότες φρέσκων βερίκοκων και μαρμελάδας ροδάκινο, με νύξεις λεμονανθών και ανθών ακακίας. Το τραγανό κρεμώδες και φρουτένιο στόμα παντρεύει ιδανικά την φυσική γλυκύτητα με παιχνιδιάρικες φυσαλίδες.

Θα διεγείρει τις αισθήσεις σου: Φρουτώδης γεύση, δροσιστικά αρώματα και παιχνιδιάρικες γεύσεις που σου γαργαλάνε την γλώσσα. 

Μπορείς να το απολαύσεις όταν θέλεις κάτι ελαφρύ αλλά ενδιαφέρον, λίγο αρωματικό, γλυκό αλλά και δροσιστικό, κάτι κομψό, διαφορετικό και μοντέρνο. Κάτι που θα ταιριάζει στη διάθεσή σου και θα την ανεβάζει ακόμα περισσότερο. 

Αφρώδης -Ημίξηρος- Λευκός Οίνος

Οινοποίηση: 

Χειρωνακτικός τρυγητός κατά την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου. Τα σταφύλια οινοποιούνται χωριστά. Το χαρμάνι πραγματοποιείται μετά από εσωτερικές  γευστικές δοκιμές, επιλέγοντας τα αποτελέσματα εκείνα που χαρίζουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά υφής και φρεσκάδας. Η δευτερογενής ζύμωση  προσθέτει μια διακριτική κρεμώδη πολυπλοκότητα και δίνει στο κρασί τις κομψές φυσαλίδες του.

 

 

Γευστική σημείωση:  

Φωτεινό, ζωηρό, απαλό κίτρινο χρώμα. Πλούσια φρουτώδη αρώματα που απελευθερώνουν νότες φρέσκων βερίκοκων και μαρμελάδας ροδάκινο με νύξεις λεμονανθών και ανθών ακακίας. Το τραγανό κρεμώδες και φρουτένιο στόμα παντρεύει ιδανικά την φυσική γλυκύτητα με παιχνιδιάρικες φυσαλίδες.

Δείτε στο zazazu.gr τις προτάσεις σερβιρίσματος και φτιάξτε μόνοι σας γευστικά κοκτέιλς. 

Συνδυάστε το με: 

Επιδόρπια με γλυκές πάστες φρούτων, ριζότα λαχανικών και μια μεγάλη ποικιλία ορεκτικών. Σερβίρεται στους 9oC -10 oC.

Βραβεύσεις: 

2016 IWSC International Wine & Spirit Competition, Ασημένιο μετάλλιο  
2016 Decanter World Wine Awards, Χάλκινο μετάλλιο 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ