Το μοντέλο των Άγριων Μελισσών είναι ο Γιάννης Κουκουράκης - Ο ωραίος ''Κωνσταντής Σεβαστός'' ποζάρει με αξεπέραστο στυλ (φωτό)

Ο Γιάννης Κουκουράκης έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ! 

Δεν είναι μόνο ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός. Είναι και ένας πολύ ωραίος άντρας που "καίει καρδιές".

 

 

Ο Γιάννης Κουκουράκης που υποδύεται εξαιρετικά τον "Κωνσταντή Σεβαστό" στις "Άγριες Μέλισσες'', δεν έκλεψε μόνο την καρδιά της "Δρόσως" αλλά και χιλιάδων νεαρών γυναικών.

 

 

Ο ταλαντούχος ηθοποιός κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή. Μετά το υπέρ- συγκλό (που λέει και η Βίκυ Καγιά) τέλος της δεύτερης σεζόν ο ίδιος συμμετέχει στην παράσταση 1821 η Επιθεώρηση, ενώ παράλληλα βρίσκει και λίγο χρόνο για διακοπές, χαλάρωση και ξεκούραση. 

 

 

 

 

Μάλιστα στα μέσα Ιουλίου θα χρειαστεί να επιστρέψει στα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς του ANT1, η οποία αναμένεται να μας καθηλώσει. 

 

 

Ο Γιάννης Κουκουράκης, ο οποίος ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και έχει ταξιδέψει αρκετά και στο εξωτερικό, πόζαρε για τις ανάγκες συνέντευξης στο περιοδικό In Style με κοστούμι και τώρα καταλαβαίνουμε γιατι όλες οι γυναίκες... τρελάθηκαν μαζί του. 

 

 

Φορώντας ένα μπλε - καρό κοστούμι σε μια φωτό και ένα μαύρο σε άλλη, εντυπωσίασε για άλλη μια φορά. Αναμένουμε να τον δούμε στον τρίτο κύκλο! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ