Άγριες Μέλισσες: Ο Χρήστος Πλαΐνης αποκάλυψε για το νέο κύκλο - Τι είπε και έμειναν άφωνοι στο πλατό; (βίντεο)

"Συγνώμη, τώρα, να πω κάτι... Νιώθω ότι με κοιτάτε σαν ούφο! Ισχύει;" αναρωτήθηκε ο Χρήστος Πλαϊνης.

To φινάλε της δεύτερης σεζόν των 'Αγριων Μελισσών μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, αφού τα δύο τελευταία επεισόδια ήταν πραγματικά συγκλονιστικά. 

Η αγαπημένη σειρά εποχής του Ant1 κάνει ένα μικρό break και το Σεπτέμβρη θα επανέλθει με νέους ήρωες, νέες ιστορίες και φυσικά ένα δυνατό σενάριο. 

Μιας και ήρθε όμως το καλοκαιράκι οι ηθοποιοί,  άδραξαν την ευκαιρία για να απολαύσουν λίγες ημέρες διακοπών, χαλάρωσης και ηρεμίας. Άλλωστε πρέπει να γεμίσουν μπαταρίες, αφού σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα για το τρίτο κύκλο. 

Ο Χρήστος Πλαΐνης που υποδύεται τον Κοινοτάρχη στην αγαπημένη σειρά βρέθηκε στην ''Φωλιά των ΚουΚου'' και μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για την ζωή του μετά την αναγνωρισιμότητα που πήρε από τον ρόλο του αλλά και τι θα δούμε στην τρίτη σεζόν. 

 

 

 

Ο ο ίδιος είπε πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους σεναριογράφους και τον σκηνοθέτη της σειράς και περιμένει να δει πως θα εξελιχθεί ο χαρακτήρας του. 

Ειδικότερα, ο Χρήστος Πλαϊνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου αρέσει να κλείνω τους κύκλους οπότε δεν θα ήθελα, αν συνέχιζε η σειρά, να μην είμαι».

 

 

 

 

«Στο σπίτι δεν τις βλέπω τις Άγριες Μέλισσες! Την πρώτη χρονιά που ήταν αργά κοιμόμουν, δεν έβλεπα τίποτα γιατί έπρεπε να ξυπνάω πολύ νωρίς. Την δεύτερη χρονιά, πάλι, δεν έβλεπα» πρόσθεσε ο ηθοποιός για να λάβει πλήθος ερωτήσεων από την ομάδα της Φωλιάς των Κου Κου. «Συγνώμη, τώρα, να πω κάτι… Νιώθω ότι με κοιτάτε σαν ούφο! Ισχύει; Γιατί βλέπω μια απορία στα μάτια τεσσάρων ανθρώπων, να με κοιτάνε και να λένε τι κάνει αυτός ο τύπος».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ