Αμερικανικό και γαλλικό στυλ «συναντιούνται» στην νέα Resort συλλογή του Givenchy: Ρούχα με αντιθέσεις & street art στοιχεία (φωτό & βίντεο)

Δείτε τα Looks της νέας κολεξιόν του οίκου

Την Resort 2022 κολεξιόν του παρουσίασε ο Givenchy με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου  Matthew M. Williams να αντλεί έμπνευση από την γενέτειρά του, την Αμερική και το καινούργιο του σπίτι, τη Γαλλία.

Σχέδια εμπνευσμένα από την βιοτεχνία - όπως ένα μοτίβο που θυμίζει ντελικάτο ιστό αράχνης, έντονες αντιθέσεις και επιρροές από την τέχνη του δρόμου (street art) όπως το Graffiti είναι μερικά από τα στοιχεία της νέας συλλογής του οίκου.

 Givenchy 

 Givenchy 

 Givenchy

 Givenchy 

 Givenchy 

«Στις συλλογές μου, μιλώ πάντα στη ζωντανή πραγματικότητα. Για την Άνοιξη του 2022, ήθελα να ενώσω τις αμερικανικές μου ρίζες με την νέα μου ζωή στο Παρίσι» θα πει ο Williams για την Resort 2020 κολεξιόν που δημιούργησε και θα προσθέσει ακόμα ότι:

«Υπάρχει μια ενέργεια του να μπεις σε μια νέα περιπέτεια, να αντλήσεις από κάτι οικείο και να δημιουργήσεις κάτι εντελώς νέο. Ο Chito ήταν ο ιδανικός συνεργάτης γιατί μοιραζόμαστε αυτήν την ιστορία, μιλάμε την ίδια γλώσσα. Όπως και εγώ, εκφράζει τις ξεχωριστές οπτικές του υπογραφές μέσα από μοναδικά κομμάτια που δίνουν στους ανθρώπους την πλήρη ελευθερία να κάνουν τις δημιουργίες την δική τους προσωπική δήλωση».

Δείτε περισσότερα από τα looks της νέα συλλογής στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ