Τραγωδία στη Νίκαια: Συγκλονίζει ο πατέρας της άτυχης 6χρονης - «Πέρασε με κόκκινο, σκότωσε το αγγελάκι μου, θα δώσω ό,τι έμεινε, τα ματάκια, την καρδούλα της» (βίντεο)

Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας... 

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα της εξάχρονης που παρασύρθηκε από φορτηγό και σκοτώθηκε στη Νίκαια.

Ο συγκλονισμένος άνδρας με τρεμάμενη φωνή και με δάκρυα στα μάτια κατηγορεί τον οδηγό του φορτηγού, καθώς υποστηρίζει ότι παραβίασε το κόκκινο με συνέπεια να σκοτώσει την κόρη του.

eurokinissi

«Αυτή η τιμωρία -έχασα το 2019 τον αδελφό μου, το 2021 την πεθερά μου- είναι η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορεί να έχει ένας πατέρας, μια οικογένεια. Επαγγελματίας άνθρωπος, παραβίασε το κόκκινο και σκότωσε μια ψυχούλα, το αγγελάκι μου, που είχα όνειρα γι' αυτήν. Η ανιψιά μου χαροπαλεύει. Θα δώσω ό,τι έχει μείνει, ματάκια, καρδούλα σε παιδάκια, να ζήσουν», λέει. 

 

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως ενώ η γυναίκα με τα δύο παιδιά περνούσαν τον δρόμο για να φθάσουν στη νησίδα άναψε πράσινο για τα αυτοκίνητα, και το φορτηγό (χωματουργικό, όπως είπε), που περίμενε στο φανάρι, εκκίνησε και χτύπησε τα δύο παιδιά.

Το κορίτσι έχασε τη ζωή, ενώ έχει χτυπηθεί και το άλλο παιδί, ένα κοριτσάκι, το οποίο σύμφωνα με τα λόγια του πατέρα της 6χρονης χαροπαλεύει. 

Άλλος αυτόπτης μάρτυρας του θανατηφόρου συμβάντος, είπε πως φώναξε στον οδηγό να σταματήσει, ο οποίος σύμφωνα με τις μαρτυρίες δεν είχε αντιληφθεί τι είχε συμβεί, γιατί όπως τόνισε κόντεψε να πατήσει και το δεύτερο παιδί.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ