Βιντεο: Αλεξιπτωτιστής έπεσε σε στέγη σπιτιού & προσγειώθηκε στην κουζίνα του - Βγήκε ζωντανός μόνο με τραύματα

Eίναι πραγματικά αδιανόητο το ότι ο άνδρας τρσυματίστηκε ελαφρώς... 

Ένας βρετανός αλεξιπτωτιστής του οποίου το αλεξίπτωτο δεν άνοιξε ποτέ, προσγειώθηκε σε κουζίνα σπιτιού και κατάφερε να επιζήσει. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας του Ατασκαντέρο στην Καλιφόρνια, το τμήμα δέχτηκε επείγουσα κλήση για «άνδρα που έπεσε χωρίς πλήρη εξάρτυση αλεξίπτωτου». 

Ο στρατιώτης, του οποίου το όνομα δεν έγινε γνωστό, πήδηξε από ένα αεροπλάνο κατά τη διάρκεια μιας άσκησης (Halo), μια τεχνική που χρησιμοποιείται στις ειδικές δυνάμεις. Έχασε τον έλεγχο καθώς πλησίασε το έδαφος κοντά στο στρατόπεδο roberts, στο atascader. 

 

 

Τότε προσγειώθηκε βίαια πάνω στην οροφή σπιτιού και σπάζοντάς τη κατέληξε στην κουζίνα - χωρίς, πάντως, να χτυπήσει πάνω σε δοκάρια που ενδεχομένως τον είχαν τραυματίσει σοβαρά ή και μοιραία αναφέρει το theguardian.

«Πέρασε την οροφή, πέρασε από τα δοκάρια. Δεν έχει μεγάλη ζημιά το σπίτι, είναι ασύλληπτο» ανέφερε η Λίντα Σαλέιντι, ιδιοκτήτρια του σπιτιού. 

"Είναι ένα θαύμα. Θέλω να πω, ποιος προσγειώνε χωρίς αλεξίπτωτο και ζει; ", είπε μια γυναίκα που ζει στην γειτονιά. 

«Ήμουν σε κατάσταση σοκ. Έτρεξα μέσα για να βεβαιωθώ πως ήταν καλά, τον έλεγξα, είχε τα μάτια του ανοιχτά, ωστόσο δεν ήταν ξεκάθαρο αν ήταν τραυματισμένος. Δεν ήθελα να τον μετακινήσει κάποιος» ανέφερε η Ρόουζ Μάρτιν. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ