Ηλιούπολη: Η σύζυγος του αστυνομικού το "πρωταρχικό" του θύμα - Την ανάγκασε με τη βία να του δώσει την επιμέλεια της κόρης τους - Κι άλλες κοπέλες αιχμάλωτες του κυκλώματος σωματεμπορίας (βίντεο)

Νέες αποκαλύψεις 

Νέες αποκαλύψεις για την βίαιη δράση του αστυνομικού που κατηγορείται ότι κρατούσε αιχμάλωτη και εξέδιδε την 19χρονη κοπέλα .

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της δικηγόρου Ελισσάβετ Τσέρτου, θύμα του αστυνομικού υπήρξε και η πρώην σύζυγος του, την οποία εξανάγκασε με απειλές και βία να του δώσει την επιμέλεια της κόρης τους.

 Η πρώην σύζυγος του και μητέρα του παιδιού την οποία μέχρι τώρα ο προσωρινά κρατούμενος ένστολος κρατούσε μακριά από το παιδί της με απειλές, θα διεκδικήσει την επιμέλεια της ανήλικης κόρης του αστυνομικού κατηγορούμενου στην υπόθεση της βίαιης εκπόρνευσης της 19χρονης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στην ανακοίνωση τής κ. Τσέρτου, που εκπροσωπεί την σύζυγο του προσωρινά κρατούμενου αστυνομικού, αναφέρεται πως η σύζυγος του κατηγορούμενου ήταν «το πρωταρχικό του θύμα» και επίσης πως το 9 ετών κοριτσάκι του που ζούσε μαζί του, πιθανότατα βρισκόταν στο σπίτι της Ηλιούπολης όσο ήταν σε αυτό αιχμάλωτη η 19χρονη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«Στη "σκοτεινή" υπόθεση της σύλληψης του αστυνομικού υπάρχουν στοιχεία που δεν έχουν βγει ακόμα στην δημοσιότητα για λόγους ευνόητους και αντιληπτούς και θα αποδοθούν αποκλειστικά στις Αρχές για την απονομή της δικαιοσύνης την οποία εμπιστευόμαστε απόλυτα.

Ισχυρίστηκε, όπως πληροφορηθήκαμε, ότι δήθεν η μητέρα του παιδιού το έχει εγκαταλείψει, ενώ η αλήθεια είναι ότι με εκβιασμούς, τρομοκρατία και απειλές ενωμένες με άμεσο κίνδυνο ζωής, εξαναγκάστηκε να του δώσει την επιμέλεια.

Η μητέρα της ανήλικης κόρης τού αστυνομικού ήταν το πρωταρχικό του θύμα, την οποία απειλούσε και είχε βιαιοπραγήσει στο παρελθόν ώστε να την απομακρύνει από το ανήλικο τέκνο της και να έχει την αποκλειστική επιμέλεια.

Η μητέρα ουδέποτε τόλμησε να διεκδικήσει την επιμέλεια έως σήμερα καθόσον ήταν υπό καθεστώς απειλών και τρόμου. Ήξερε ότι ο αστυνομικός μπορεί να υλοποιήσει τις απειλές του.

Την επικοινωνία με το ανήλικο τέκνο είχε άτυπα ως σήμερα, όποτε επιθυμούσε ο αστυνομικός-πατέρας ώστε να αποκρύπτει το τι συνέβαινε εντός της οικίας που ζούσε το ανήλικο τέκνο, ενώ εκείνη παρακαλούσε για λίγη επικοινωνία ακόμα με το παιδί της.

Σήμερα με αφορμή τις καταγγελίες της 19χρονης, "έσπασε" η σιωπή της μητέρας και σήμερα μπορεί χωρίς φόβο να διεκδικήσει την επιμέλεια της ανήλικης θυγατέρας της καθόσον ήδη έχει κατατεθεί αίτημα ασφαλιστικών μέτρων Ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για ανάθεση της επιμέλειας σε εκείνη καθώς και συμπληρωματικό αίτημα στον Εισαγγελέα Ανηλίκων ώστε να διερευνηθεί εάν υπήρξε εμπλοκή του ανήλικης κόρης της, μόλις 9 ετών, σε όλες τις κακουργηματικές πράξεις τις οποίες σήμερα κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί ο αστυνομικός.

Η μητέρα της ανήλικης κόρης τού αστυνομικού είναι ικανή μητέρα και επιθυμεί την προστασία του ανήλικου τέκνου της και την απομάκρυνση του από το τοξικό και άρρωστο περιβάλλον που ζούσε και περιμένει πώς και πώς να την πάρει στην αγκαλιά της και να την φροντίσει.

Ερώτημα γεννάται πού βρισκόταν το ανήλικο τέκνο όλο αυτό το διάστημα που η 19χρονη κοπέλα ζούσε την "κόλαση" στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης, καθώς, σύμφωνα με τις καταθέσεις της γνώριζε την ανήλικη κόρη του αστυνομικού, και ταυτίζεται ο κοινός τόπος διαμονής τους το οποίο ήταν το διαμέρισμα στην Ηλιούπολη».

Άλλες τρεις κοπέλες θύματα του κυκλώματος σωματεμπορίας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 19χρονης στην Ηλιούπολη, την οποία κακοποιούσε σεξουαλικά και εξέδιδε ο 39χρονος αστυνομικός-προαγωγός.

Οπως προκύπτει από νέα στοιχεία και καταγγελίες που έχει στα χέρια της η ανακρίτρια πίσω από την υπόθεση της Ηλιούπολης κρύβεται ένα μεγάλο δίκτυο σωματεμπορίας.

Οι έρευνες συνεχίζονται και για άλλα πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στο κύκλωμα, ενώ όπως δείχνουν τα στοιχεία υπήρχαν και άλλες γυναίκες φυλακισμένες σε σπίτια-κολαστήρια, σαν αυτό που ήταν η 19χρονη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, που έχει στη διάθεσή της η δικηγόρος της 19χρονης, η κα Αντωνία Λεγάκη, υπάρχουν και άλλα κορίτσια και είναι έτοιμα να σπάσουν τη σιωπή τους.

Μάλιστα μία από αυτές δηλώνει προθυμη να προσέλθει στην ανακρίτρια και να μιλήσει για το δικό της εφιάλτη, αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ 

Η κα Λεγάκη δήλωσε ήδη παρασταση πολιτικής αγωγής στην ανακρίτρια ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των κατηγορουμένων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ