Taylor Hill: Το πρώην αγγελάκι της Victoria Secret ανοίγει τις πόρτες του rustic σπιτιού της - ξύλινο, ήρεμο, με vintage πινελιές (φωτό & βίντεο)

Σκεφτόταν να αγοράσει το πρώτο της διαμέρισμα στο Μανχάταν μέχρι που...

H Taylor Hill άνοιξε τις πόρτες του rustik σπιτιού της στο Architectural Digest και εμείς είχαμε την ευκαιρία να δούμε που μένει το πρώην αγγελάκι της Victoria Secret.

Το 25χρονο μοντέλο από την Αμερική σκεφτόταν να αγοράσει το πρώτο της διαμέρισμα στο Μανχάταν μέχρι που βρέθηκε στο Nashville του Tennessee και τα σχέδιά της άλλαξαν.

Εδώ και τρια σχεδόν χρόνια αποκαλεί σπίτι της ένα ξύλινο, ήρεμο «καταφύγιο» που έχτισε το 1936 το αρχιτεκτονικό γραφείο Hart Freeland Roberts.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το εσωτερικού του σπιτιού πατώντας το βελάκι στα δεξιά



Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες και το βίντεο πρόκειται για μια πανέμορφη οικεία με μεγάλο κήπο και διακόσμηση που συνδυάζει στοιχεία του αγρού με μοντέρνες αλλά και Vintage πινελιές.

Μάλιστα η ίδια λέει σε κάποιο σημείο ότι έβλεπε εικόνες από το σπίτι του Ralph Lauren για να πάρει ιδέες για τον δικό της χώρο.

Με τέσσερα υπνοδωμάτια, ξύλινα δοκάρια και επένδυση στους τοίχους η οικεία της είναι ο ορισμός του rustik, του διακοσμητικού ύφους που μιμείται τα πρότυπα του παραδοσιακού αγροτικού πολιτισμού.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ