Στον τελικό του NBA η Adele εντυπωσιάζει με τη νέα της εμφάνιση & μετά ουρλιάζει στον Αντετοκούνμπο γιατί χάνει η ομάδα της από τον "Greek Freak" (φώτο)

Εντυπωσιακή εμφάνιση με μάξι animal print παλτο 

Η Adele πήγε στο γήπεδο του Φοίνιξ για να παρακολουθήσει τον 5ο αγώνα του  NBA Finals 2021 μεταξύ των Milwaukee Bucks και των Phoenix Suns το Σάββατο βράδυ στην Αριζόνα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aᴅᴇʟᴇ•Aᴅᴋɪɴs? (@adellylove)

Η βραβευμένη με Όσκαρ τραγουδίστρια  εξασφάλισε ότι όλα τα μάτια θα  ήταν στραμμένα  πάνω της καθώς για πρώτη φορά είδε το κοινό  την εντυπωσιακή απώλεια βάρους της.

Η 33χρονη ερμηνεύτρια εμφανίστηκε στο γήπεδο με μάξι παλτό animal print.

Τη νέα της σιλουέτα ανέδειξε το μαύρο "cigarette" παντελόνι που φορούσε από μέσα.

Το συνδύασε με μαύρο τοπ.

Η Adele ολοκλήρωσε την εντυπωσιακή της εμφάνιση με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Τα μαλλιά της ήταν ελεύθερα στους ώμους της ενώ το διακριτικό της μακιγιάζ φωτίζονταν ενίοτε από ένα χαμόγελο στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η  Adele κάθισε δίπλα στον αθλητικό πράκτορα Rich Paul, ο οποίος είναι  παίκτης του μπάσκετ στην ομάδα  LeBron James, αναφέρει η express.co.uk

Κι αν νομίζετε ότι οι γυναίκες παρακολουθούν ήσυχα έναν αγώνα μπάσκετ, κάνετε λάθος.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στα Social Media, η Adele φαίνεται να ουρλιάζει όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βάζει το επικό καλάθι που χάρισε τη νίκη στους Μπακς 

Ο Greek Freak στενοχώρησε την Adele αλλά οι θαυμαστές της , την παρηγόρησαν με πολλά κολακευτικά σχόλια για την εμφάνιση της στα Social.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ