Άγριες μέλισσες: Ο Γιάννης Κουκουράκης και φωτομοντέλο - H φωτογράφηση με το διάσημο brand Brooks Βrothers

Ο Γιάννης Κουκουράκης έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ! 

Δεν είναι μόνο ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός. Είναι και ένας πολύ ωραίος άντρας που "καίει καρδιές".

 

 

 

 

Ο Γιάννης Κουκουράκης που υποδύεται εξαιρετικά τον "Κωνσταντή Σεβαστό" στις "Άγριες Μέλισσες'', δεν έκλεψε μόνο την καρδιά της "Δρόσως" αλλά και χιλιάδων νεαρών γυναικών.

 

 

Ο ταλαντούχος ηθοποιός κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή. Μετά το υπέρ- συγκλό (που λέει και η Βίκυ Καγιά) τέλος της δεύτερης σεζόν ο ίδιος συμμετέχει στην παράσταση 1821 η Επιθεώρηση, ενώ παράλληλα βρίσκει και λίγο χρόνο για διακοπές, χαλάρωση και ξεκούραση. 

 

 

 

 

Μάλιστα στα μέσα Ιουλίου θα χρειαστεί να επιστρέψει στα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς του ANT1, η οποία αναμένεται να μας καθηλώσει. 

 

 

Ο Γιάννης Κουκουράκης, ο οποίος ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και έχει ταξιδέψει αρκετά και στο εξωτερικό, ξέρει τι θα πει στυλ. 'Εχει ασχοληθεί με την μόδα και οι φωτογραφίσεις που έχει κάνει το αποδεικνύουν.

 

Αυτή την φορά έκανε μια αξεπέραστη φωτογράφηση για το ΒΗΜΑgazino και φόρεσε ρούχα του διάσημου brand Brooks Brothers. Τον βλέπουμε να πόζάρει με ανάλαφρο καλοκαιρινό στυλ. Ριγέ πουκάμισο και σκούρο μπλε παντελόνι.Ένας θεός όπως πάντα... Φυσικά στην λήψη είναι και το αγαπημένο του σκυλάκι η Ρένος. 

Κάτι που λίγοι γνωρίζουν είναι πως το σκυλί είναι θυληκό αλλά έχει αρσενικό όνομα... 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ