Ποια ήταν η Υasmeen topmodel των 90ς -Σαν Ελληνίδα θεά στο εμβληματικό μπουκάλι για το άρωμα του Givenchy - Μητέρα Γερμανίδα, μπαμπάς Πακιστανός (φωτό)

Ένα topmodel των 90's...

Ένα από τα πολύ γνωστά μοντέλα των 90's με πολλές συνεργασίες, πασαρέλες και αξεπέραστο σώμα ήταν η Γιασμίν Γκάουρι 

Γεννήθηκε στο Μοντρεάλ από Γερμανίδα μητέρα και Πακιστανό πατέρα.

 

 

 

 

 

 

Η Γιασμίν Γκαούρι αγνόησε τις αντιρρήσεις του πατέρα της για την ενασχόλησή της με τη μόδα, και όπως αποδείχθηκε έπραξε πολύ σωστά, αφού η καριέρα της ήταν λαμπρή και επιτυχημένη. 

Κατάφερε να έχει χρυσά συμβόλαια με τους Valentino, Victoria’s Secret και Christian Dior φέρνοντας την πολυπολυτισμικότητα πάνω στη πασαρέλα.

 

 

 

 

 

 

Ήταν η πρώτη με καταγωγή από το Πακιστάν που έλαβε τόσο σημαντική θέση στο χώρο του modeling, κάτι που ακόμα δεν έχει καταφέρει καμία άλλη…

 

 

 

 

Το 1992, υπέργραψε με την εταιρεία  Victoria’s Secret και έγινε το πρόσωπο του Valentino Couture και του Versace.

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα του Nymag.com, η καλλονή περπάτησε στο αμφιλεγόμενο σόου του Gianni Versace "Bondage" στο Μιλάνο τον Φεβρουάριο του 1992.

Η Γκάουρι έγινε το πρόσωπο του Hermès και του Lanvin το 1993 και φωτογραφήθηκε από τον Gilles Bensimon για το Elle. Mάλιστα εμφανίστηκε και σαν  Ελληνίδα θεά στο εμβληματικό μπουκάλι για το άρωμα Organza του Givenchy. 

 

 

Όταν το 1997 βγήκε τελευταία στιγμή στην πασαρέλα για τον οίκο Yves Saint Laurent, οι φήμες την ήθελαν να αποσύρεται από τον χώρο του μόντελινγκ, όπως και έγινε. Παντρεύτηκε τον δικηγόρο Ralph Bernstein και έχουν μια κόρη που ονομάζεται Maia. 

 

 

 

 

Σήμερα ζει μία πιο ήρεμη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ