Φρικωδία! Ανατριχίλα με τη σύγχρονη Μήδεια – Σκότωσε το 3 ετών κοριτσάκι της επειδή τη διέκοψε την ώρα που έκανε σεξ (βίντεο)

Μόλις 15 χρόνια θα μείνει στη φυλακή η μητέρα που διέπραξε τη φρικτή δολοφονία

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στη Βρετανία η φρικτή δολοφονία ενός 3χρονου κοριτσιού από την ίδια του τη μητέρα επειδή τη διέκοψε ενώ έκανε σεξ με τον σύντροφό της.

Daily Mail 



Το μικρό κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό με τραύματα στο στήθος και στην κοιλιά, μέσα στο σπίτι που ζούσε με τη μητέρα της στο Μπέρμιγχαμ, πριν από ένα χρόνο. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, είχε σπασμένα πλευρά, κατάγματα στο πόδι και σπασμένο στέρνο.

Daily Mail 



Με βάση το ρεπορτάζ που δημοσιεύει η DailyMail, την περασμένη εβδομάδα, η 23χρονη Nicola Priest καταδικάστηκε σε 15 χρόνια κάθειρξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση και κακοποίηση παιδιού. Συνένοχος στη δολοφονία της μικρούλας Kaylee-Jayde ο 22χρονος σύντροφός της μητέρας της, Callum Redfern, ο οποίος καταδικάστηκε σε 14 χρόνια φυλάκισης.

Daily Mail 



Το ζευγάρι ικανοποιούσε τις σεξουαλικές του ορέξεις όταν το 3χρονο παιδί τους διέκοψε και του επιτέθηκαν με σφοδρά χτυπήματα. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο οι δύο δράστες δεν έκαναν τίποτα για να βοηθήσουν το μικρό παιδί: «Η Kaylee ξυλοκοπήθηκε άγρια. Χάσατε την ψυχραιμία σας και είναι σαφές ότι δράσατε από κοινού. Και οι δύο γνωρίζατε ότι την είχατε τραυματίσει σοβαρά. Αν είχατε καλέσει ιατρική βοήθεια ίσως ζούσε. Αλλά και οι δυο είπατε επανειλημμένα ψέματα» ανέφερε ο δικαστής ο οποίος χαρακτήρισε την Priest «κακή μητέρα» που «δεν αξίζει να έχει παιδιά».



Σε βίντεο που έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας λίγο προτού δολοφονηθεί η μικρή, μητέρα και κόρη φαίνονται να μπαίνουν στο ασανσέρ με τη μητέρα να δείχνει παντελώς αδιάφορη.

 



Μάλιστα, έναν μήνα μετά τη δολοφονία της κόρης της, η «Μήδεια» είχε φτιάξει λογαριασμό στο TikTok όπου ακούγεται να τραγουδάει «Λυπάμαι μαμά και μπαμπά. Ξέρω ότι έπαθα μεγάλη ζημιά. Έπρεπε να τα είχα πάει καλύτερα».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ