Hugh Jackman: Με υπέρκομψο κοστούμι & ολοκαίνουργια καλογυαλισμένα παπούτσια σαν γαμπρός ξανά – Το χαίρεται και ο ίδιος (φώτο)

Δεν χορταίνουμε να τον κοιτάμε

Η νέα ταινία "Reminiscence" με πρωταγωνιστή τον Hugh Jackman, την Rebecca Ferguson και την Thandiwe Newton κυκλοφορεί από την Warner Bros. Πρόκειται για το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Lisa Joy, συνδημιουργού του Westworld του HBO, η οποία υπογράφει και το σενάριο αυτής της sci-fi περιπέτειας που θα παίξει με τις αναμνήσεις και τα σκοτεινά μονοπάτια του μυαλού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reminiscence Film (@reminiscencefilm)

Αυτή είναι η υπόθεση της ταινίας:

Ο Jackman υποδύεται έναν "ντετέκτιβ του μυαλού" ονόματι Nick Bannister, ο οποίος έχει την ικανότητα να εισχωρεί στον σκοτεινό κόσμο του παρελθόντος, βοηθώντας τους πελάτες του να βρουν και να ξαναζήσουν τις χαμένες αναμνήσεις τους. Η ζωή του, όμως, θα αλλάξει μια για πάντα όταν στο κατώφλι του συναντά μια νέα πελάτισσα, τη Mae που την υποδύεται η Rebecca Ferguson. Μια απλή υπόθεση μετατρέπεται σε επικίνδυνη εμμονή. O Bannister παλεύει για να μάθει την αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση της Mae και ανακαλύπτει μια βίαιη συνομωσία, ενώ θα πρέπει να βρει την απάντηση στο "πόσο μακριά θα έφτανες για να κρατήσεις αυτούς που αγαπάς;"

 

Ο γοητευτικός ηθοποιός κάνει post στο Instagram και ποζάρει ντυμένος με κοστούμι και γραβάτα που του πάνε τέλεια. Φυσικά αποθεώνεται! Η αλήθεια είναι πως είναι υπέρκομψος και δεν χορταίνουμε να τον βλέπουμε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αυστραλός ηθοποιός εδώ και χρόνια δίνει μάχη με τον καρκίνο του δέρματος και προτρέπει τους θαυμαστές του να είναι προσεκτικοί.

Πριν λίγες ημέρες ο Jackman είχε εμφανιστεί στο Instagram έχοντας τοποθετημένο έναν γύψο στη μύτη λέγοντας στους followers του: «Πρώτον σας ευχαριστώ όλους, για την απίστευτη υποστήριξή σας, έλαβα τόση αγάπη μετά και τη βιοψία που μόλις έκανα. Υποσχέθηκα ότι θα σας κρατούσα ενήμερους. Στην πραγματικότητα κάτι επέστρεψε στο δέρμα μου αλλά επειδή θα ξεκινήσω τα γυρίσματα για τη νέα μου ταινία δεν θέλαμε να πάμε πολύ βαθιά. Οι γιατροί δεν ανησυχούν τόσο πολύ. Αυτό που... επέστρεψε τους κάνει να μην ανησυχούν τόσο, οπότε αν πρόκειται για ένα βασικοκυτταρικό καρκίνωμα δεν απειλεί πραγματικά αλλά είναι κάτι που πρέπει να φροντίσουμε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ