Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας (16-22/8) από την Άση Μπήλιου: Το ζητούμενο δεν είναι απλά να περάσουμε την ώρα μας

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Μια πολύ διαφορετική εικόνα αποκτά η προσωπική μας ζωή και οι ερωτικές μας σχέσεις με την αλλαγή ζωδιακής θέσης της Αφροδίτης αυτή την εβδομάδα. Έχουμε πει πολλές φορές ότι οι δείκτες του έρωτα είναι κυρίως οι διελεύσεις της Αφροδίτης και του Άρη.

Έτσι, τη Δευτέρα 16/8 η Αφροδίτη φεύγει από την Παρθένο και προχωρά στο ζώδιο της διακυβέρνησης της, εκεί δηλαδή που βρίσκει το ελκυστικότερο περιβάλλον για να εκφράσει τις θετικές της ιδιότητες, στον Ζυγό. Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της συντροφικότητας, των σχέσεων και της δέσμευσης.

Το ζητούμενο από αυτή την εβδομάδα μέχρι τις 10/9 δεν είναι απλά να περάσουμε την ώρα μας και να κάνουμε το κέφι μας σε μια σχέση, αλλά να σχετιστούμε σοβαρά, να μοιραστούμε χαρές και λύπες, να κάνουμε μαζί σχέδια για το μέλλον και πιθανώς γιατί όχι να συμβιώσουμε.

Στις 19/8 ο Ουρανός γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και μπορεί να νιώσουμε την ανάγκη να κάνουμε κάτι διαφορετικά με πριν, είτε αυτό είναι μια διαφορετική δραστηριότητα ή έξοδος ή κάτι που θα ανεβάσει την ερωτική μας διάθεση.

Η εβδομάδα κλείνει με την Πανσέληνο στον ανεξάρτητο Υδροχόο στις 22/8, που μας διδάσκει ότι πρέπει να αγαπάμε με περισσότερη ελευθερία και χωρίς προσδοκίες ενός συγκεκριμένου αποτελέσματος.

Ποιοι είναι οι καρμικοί συνδυασμοί σχέσεων για το ζώδιο σας; Δείτε το νέο μου βίντεο στο κανάλι μου στο YouTube πατώντας εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Από δω και κάτω ο Αύγουστος ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων αγαπητοί μου Κριοί. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου -με εξαίρεση τη Νέα Σελήνη στις 8/8- με την Αφροδίτη και τον Άρη στην Παρθένο, ο έρωτας δεν ήταν τόσο προτεραιότητα. Από τη Δευτέρα 16/8, που η Αφροδίτη προχωρά στον Ζυγό, ο έρωτας και οι σχέσεις αποκτούν άλλο νόημα. Αν είστε μόνες-οι ξεκινά ένα διάστημα με έντονη κινητικότητα σε γνωριμίες και φλερτ, που εκτείνεται και μέσα στον Σεπτέμβριο.

Η επιρροή της Αφροδίτης κατευνάζει κάπως τις δυσκολίες στα ζευγάρια, δημιουργεί κλίμα εμπιστοσύνης και μιας πιο ήρεμης και γλυκιάς καθημερινότητας. Θα είστε πιο πρόθυμοι να κάνετε πίσω προκειμένου να περνάτε καλά και ο σύντροφός σας να είναι ευτυχισμένος στο πλευρό σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα συμφωνείτε σε όλα, απλά θα αντιλαμβάνεστε τις διαφορές σας και θα τις βλέπετε ως κάτι που βοηθά να εξελιχτείτε κι οι δυο. Η Πανσέληνος στις 22/8 κάνει το Σαββατοκύριακο ιδανικό για ένα ταξιδάκι, ενδεχομένως και με την παρέα των φίλων σας. Οι αδέσμευτοι μπορεί στο πρόσωπο ενός φίλου-ης να ανακαλύψετε κάτι πιο ερωτικό με αυτό το φεγγάρι.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ερωτική σας ζωή στον «αυτόματο» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της εβδομάδας, καθώς φεύγοντας από την Παρθένο ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, και περνώντας στον Ζυγό, σταματά να είναι τόσο καυτή προτεραιότητα ο έρωτας. Βέβαια, μέχρι το τέλος του μήνα παραμένει σε αυτό τον τομέα ο Άρης, που ευνοεί ιδιαίτερα τους αδέσμευτους για να κάνουν γνωριμίες και δεν αφήνει να πέσει η ερωτική σας διάθεση. Από την άλλη, σε αυτή τη φάση όσοι είστε σε μια σχέση που τα πράγματα εξελίσσονται δύσκολα φέτος, μπορεί να αναρωτιέστε αν αξίζει όντως τον κόπο να συνεχίσετε μαζί με αυτό το άτομο.

Ειδικά αν έχετε κάνει πολλές προσπάθειες στο παρελθόν και τα πράγματα δεν αλλάζουν, μπορεί μέσα στην εβδομάδα (επηρεασμένοι κι από την Πανσέληνο, αλλά κι από τις όψεις Ερμή-Άρη με τον Ουρανό στο ζώδιο σας) να αρχίσετε να το σκέφτεστε διαφορετικά. Απλά είναι σημαντικό να μην τρέφετε αυταπάτες και περιμένετε ότι εσείς με την αγάπη και τη φροντίδα σας μπορείτε να αλλάξετε κάποιον. Ελευθερωθείτε από ανθυγιεινές σχέσεις και θα βρείτε εύκολα τον δρόμο της αγάπης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή αλλάζουν άρδην στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, που μέχρι τώρα φαίνεται ότι σας έχει δώσει μια μάλλον γλυκόπικρη γεύση. Πώς να είναι αλλιώς, όταν η Αφροδίτη βρισκόταν σε ένα ζώδιο που δεν ταιριάζει καθόλου με το δικό σας, την Παρθένο. Από τη Δευτέρα 16/8 όμως η Αφροδίτη προχωρά στον Ζυγό στον τομέα των φλερτ, του έρωτα, της δημιουργίας σχέσεων, των παιδιών, της χαράς και της διασκέδασης, κάνοντας τον Αύγουστο από δω και κάτω πολύ πιο ενδιαφέρων, ειδικά αν βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης σχέσης.

Αν είστε ήδη σε σχέση και το προηγούμενο διάστημα, λόγω των υποχρεώσεων σας, δεν προλαβαίνατε να αφιερώσετε όσο χρόνο θέλετε στον σύντροφό σας, τώρα με έναν μαγικό τρόπο θα τον βρείτε. Γενικότερα, θα έχετε μια καλύτερη αίσθηση ισορροπίας στα πράγματα ανάμεσα στην προσωπική και στην επαγγελματική σας ζωή. Ακόμη κι αν εργάζεστε όλη μέρα θα έχετε κέφι και όρεξη να ασχοληθείτε και με το ταίρι σας! Αν κάνετε μια γνωριμία αυτή την εβδομάδα με την επιρροή της Πανσελήνου στον Υδροχόο, να έχετε υπόψιν σας ότι μπορεί να είναι μια πιο ελεύθερη κατάσταση. Όσο περισσότερο το επιθυμείτε κι εσείς τόσο πιο ευτυχισμένοι θα είστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αγάπη κι η αφοσίωση σας όταν έχετε μια σχέση ισορροπημένη στο πλευρό σας μπορεί να γιατρέψει πληγές, να λειτουργήσει σαν ελιξίριο. Όμως, δεν εκπέμπουν όλοι στην ίδια συχνότητα με σας και σίγουρα δεν βουτούν όλοι στον βαθύ ωκεανό συναισθήματος όπως κάνετε εσείς. Από αυτή την εβδομάδα, που η Αφροδίτη περνά στον πιο «επιφανειακό» Ζυγό σε κόντρα με το ζώδιο σας, μπορεί να διαπιστώσετε ότι το ταίρι σας ή κάποιος-α που έχετε ερωτευθεί κολυμπά στον αφρό κι όχι στο βάθος ή διατηρεί επιφυλάξεις και δεν δίνεται στη σχέση.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σας αγαπά ή ότι δεν σας θέλει, σημαίνει ότι απλά δεν εκπέμπει στην ίδια συχνότητα όπως εσείς και δεν συντονίζονται με τον ίδιο τρόπο οι καρδιές σας. Αυτό όμως δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει και να σας κλείνει στον εαυτό σας. Ειδικά οι αδέσμευτοι μπορεί να φοβάστε σε αυτή τη φάση να μπείτε σε μια νέα σχέση, λόγω αυτών των διαφορών. Ίσως όμως πρέπει να κατανοήσετε ότι απλά λειτουργείτε διαφορετικά. Ο βαθμός ενδιαφέροντος κι αγάπης μπορεί να είναι ακριβώς ο ίδιος, απλά αλλάζει η εκδήλωση.

ΛΕΩΝ

Υπάρχουν περίοδοι που είμαστε πιο ανοιχτοί και δεκτικοί στις σχέσεις και περίοδοι που είτε δεν είναι προτεραιότητα μας είτε δεν έχουμε όρεξη να ασχοληθούμε και αναφέρομαι κυρίως στους αδέσμευτους του ζωδίου. Κι αν μέχρι τώρα ο Αύγουστος, ο μήνας των γενεθλίων σας, ήταν σχετικά απογοητευτικός στα ευρήματα του, από τη Δευτέρα 16/8 το σκηνικό αλλάζει άρδην. Η Αφροδίτη προχωρά στον Ζυγό και θα είστε αρκετά πιο εξωστρεφείς, πιο πρόθυμοι να αναζητήσετε το φλερτ και τον έρωτα και να βάλετε έναν νέο άνθρωπο στη ζωή σας. Αυτή η εβδομάδα φέρνει κι έναν άλλο παράγοντα πολύ δυνατό για την προσωπική σας ζωή, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι προς το τέλος του ζωδίου.

Στις 22/8 ολοκληρώνεται η Πανσέληνος στον Υδροχόο, το ζώδιο που για σας συμβολίζει τις σημαντικές σας σχέσεις. Έτσι, υπό την επιρροή αυτής της Πανσελήνου, η οποία έχει ως κύρια όψη τη σύνοδο με τον Δία, μπορεί να γνωρίσετε έναν μεγάλο έρωτα, να προχωρήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ένα βήμα παρακάτω και για όσους το επιθυμούν να δώσουν ένα τέλος σε μια ανυπόφορη σχέση με τον πιο ανώδυνο τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί η Αφροδίτη να εγκαταλείπει το ζώδιο σας στις 16/8, αυτό δεν σημαίνει όμως κάτι κακό για την ερωτική σας ζωή. Ίσα-ίσα που η θέση της στον Ζυγό θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε μια νέα σχέση που μπορεί να ξεκίνησε το προηγούμενο διάστημα, να σιγουρευτείτε για τα συναισθήματα σας και για τα συναισθήματα του άλλου και να χαρείτε το υπόλοιπο του Αυγούστου με κοινές δραστηριότητες, εκδρομές, εξόδους και ό,τι σας δίνει ικανοποίηση.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στις 18, 19/8 μπορεί να σας κάνει λίγο επιθετικούς στον τρόπο που διεκδικείτε μια σχέση αν είστε μόνες-οι, οπότε προσέξτε πώς θα εκφράσετε το ενδιαφέρον σας, για να μην τρομάξετε κάποιον. Αυτές τις δυο μέρες, αν είστε δεσμευμένοι, προσέξτε και τις εντάσεις και τα νεύρα, διότι θα είστε λίγο πιο ευερέθιστοι. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι οι γεννημένοι-ες στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

ΖΥΓΟΣ

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που αυτή την εβδομάδα έχει τη μερίδα του λέοντος στην τύχη και στις ευκαιρίες στην προσωπική του ζωή, αυτό είναι το δικό σας αγαπητοί μου Ζυγοί. Τη Δευτέρα 16/8 η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας, παίρνει θέση στο ζώδιο σας όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 10/9 και μάλιστα, ως επί το πλείστον, σχηματίζοντας θετικές όψεις και θα σας επιτρέψει να γιορτάσετε με τον καλύτερο τρόπο τον έρωτα στη ζωή σας. Μερικές φορές η καθημερινότητα, το άγχος και το στρες που έχουμε για άλλα πράγματα, δεν μας αφήνει να εκτιμήσουμε αυτά που έχουμε δίπλα σας.

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, αν είστε σε μια καλή σχέση, γίνετε πιο εκδηλωτικοί προς τον σύντροφό σας και τιμήστε αυτή τη σχέση με τον καλύτερο τρόπο. Μην μένετε σε αυτά που θα θέλατε να είχε, σε αυτά που λείπουν, εστιάστε σε αυτά που έχει και σας προσφέρει. Αν είστε μόνες-οι ξεκινά μια εξαιρετική περίοδος για να δημιουργήσετε μια νέα σχέση. Μάλιστα, μπορεί να υπάρχει ήδη η γνωριμία κι αυτή την εβδομάδα, καθώς η Πανσέληνος στον Υδροχόο πραγματοποιείται στον τομέα του έρωτα, να προχωρήσετε σε σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάπου εδώ, αυτή την εβδομάδα του Αυγούστου, ξεκινά μια πιο εσωτερική περίοδος για σας, που θα επηρεάσει και την προσωπική σας ζωή. Καθώς η Αφροδίτη προχωρά στον Ζυγό, βυθίζεται στον 12ο ηλιακό σας οίκο της απόσυρσης, του ασυνειδήτου, του παρασκηνίου, των μυστικών και ο έρωτας στη ζωή σας δεν είναι κάτι που θα θέλετε να εκδηλώσετε μπροστά σε άλλους. Θα επιδιώκετε πιο προστατευμένες εξόδους με το ταίρι σας ή στην ασφάλεια του σπιτιού σας. Μπορεί να υπάρχει ένα ενδιαφέρον, αλλά προς το παρόν να μένει μυστικό ή μια σχέση να πρέπει να μείνει κρυφή για τώρα.

Από την άλλη, μπορεί να περνάτε μια περίοδο, που ίσως προσπαθείτε να αποκωδικοποιήσετε τι συνέβη σε μια προηγούμενη σχέση και τα πράγματα δεν πήγαν όπως θέλατε. Ο Ουρανός γυρίζοντας σε ανάδρομη πορεία στις 19/8 στον τομέα των σχέσεων, σας ωθεί να σκεφτείτε καλύτερα πάνω στην προσωπική σας ζωή και να κάνετε αλλαγές για να την τονώσετε.

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ