Συναγερμός στο Χαϊδάρι: Νέα εξαφάνιση – Η 22χρονη Ευαγγελία το ‘σκασε από το Τζάνειο όπου νοσηλευόταν (φώτο)

Εκδόθηκε “Missing Alert” από το Χαμόγελο Του Παιδιού

Προ τριών ημερών, στις 13 Αυγούστου, οι αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα ενώ εκδόθηκε και Missing Alert από το Χαμόγελο Του Παιδιού, στο άκουσμα της εξαφάνισης της 22χρονης Ευαγγελίας Τσιάμη στο Χαϊδάρι.

Εν τέλει, χθες, την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου, το νεαρό κορίτσι εντοπίστηκε από έναν διασώστη του ΕΚΑΒ.

Η 22χρονη χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Τζάνειο εξαιτίας κάποιων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Από εκεί κατάφερε να διαφύγει και τα ίχνη της έχουν χαθεί για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα 24ωρα. Αυτό οδήγησε το Χαμόγελο του Παιδιού να δημοσιεύσει εκ νέου τα στοιχεία της προκειμένου να διευκολύνει την αναζήτησή της.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού αναφέρει:

Το "Χαμόγελο του Παιδιού" επαναδημοσιοποιεί τα στοιχεία της Τσιάμη Ευαγγελίας καθώς λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας συντρέχουν πολύ σοβαροί λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Την Τσιάμη Ευαγγελία αναζητούν οι Αστυνομικές Αρχές και το "Χαμόγελο του Παιδιού" καθώς υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία για την ίδια και την κατάσταση της υγείας της.

Η Ευαγγελία Τσιάμη έχει ύψος 1,70 μ., έχει 60 κιλά βάρος, έχει κοντά ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια. Τελευταία φορά εθεάθη να φορά μπλε κοντομάνικη μπλούζα, μπλε παντελόνι σαλβάρι και μαύρα σανδάλια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ