Σάντρα Βουτσά: Η φωτό της Αλίκης Κατσαβού με τον μικρό Φοίβο & την Μαρίλια Μητρούση - «οικογένεια… αγάπη στην καρδιά μου»

Ευχήθηκε καλημέρα με ένα γλυκό στιμγιότυπο

Μια τρυφερή φωτογραφία μοιράστηκε στη σελίδα της στο Instagram η Σάντρα Βουτσά, που δημοσίευσε ένα στιμγιότυπο με την χήρα του αείμνηστου πατέρα της Αλίκη Κατσαβού, τον ετεροθαλή αδελφό της Φοίβο και την Μαρίλια Μητρούση.

Στην εικόνα βλέπουμε την κόρη του Μιχάλη Μητρούση και της Ρουμπίνης Βασιλακοπούλου, την σύζυγο του Κώστα Βουτσά και τον γιο τους να ποζάρουν αγκαλιά.

«Καλημέρα... οικογένεια...@alikikatsavou #fivosvoutsas @marilia_mitrousi  αγάπη μέσα στην καρδιά μου» έγραψε στο post της η μεγάλη κόρη του αξέχαστου ηθοποιού και της Έρρικας Μπρόγιερ, Σάντρα Βουτσά.

 

 

 

 

Ακόμα πρόσθεσε μεταξύ άλλων τα hashtags «αδελφός»,«αγαπώ τον αδελφό μου» και «Μαρίλια Μητρούση είσαι οικογένεια».

Αν κρίνουμε από μια παλιότερη ανάρτηση της Σάντρας Βουτσά η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram  φαίνεται να είναι από το αφιέρωμα στον Κώστα Βουτσα που είχε κάνει ο δήμος Περιστερίου τον Ιούνιο.

 

 

Να σημειωθεί ότι ο Κώστας Βουτσάς εκτός από τον μικρό Φοίβο, τον οποίο απέκτησε από την τελευταία του σύζυγο και την Σάντρα, έχει ακόμα δύο κόρες με την Θεανώ Παπασπύρου, την Θεοδώρα και τη Νικολέτα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σάντρα Βουτσά: Ακόμα δεν μπορώ να δω ταινία του πατέρα μου

Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στην εφημερίδα Espresso η Σάντρα Βουτσά συγκίνησε μιλώντας για τον θάνατο των γονιών της, με την ίδια να λέει μεταξύ άλλων ότι ακόμα δεν μπορεί να δει ταινία με τον πατέρα της.

Πώς αντιμετώπισες την απώλεια και των δυο γονιών σου μέσα σε λίγους μήνες;

«Θεωρώ ότι ο εγκέφαλός μας είναι έτσι φτιαγμένος που μας προστατεύει από την συνειδητοποίηση της πραγματικότητας. Ακόμη σήμερα που μιλάμε δεν έχω συνειδητοποιήσει πραγματικά πως έχουν πεθάνει οι γονείς μου. Έρχονται σκέψεις και φεύγουν. Αυτό όμως γίνεται μόνο του. Εγώ, για να καταλάβεις, ακόμα δεν μπορώ να δω ταινία του πατέρα μου. Εντάξει, είναι πολύ δύσκολο…

 

 

Περνάνε στιγμές που λέω: Δηλαδή τώρα δεν θα τους ξαναδώ ποτέ; Είναι δυνατόν; Ξέρεις, ο θάνατος είναι ένα πράγμα τόσο απόλυτο που δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις. Στη ζωή όλα συνηθίζονται εκτός από αυτό» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ