Υπάρχω για Σένα: Νέο τραγούδι για τη Νατάσα Θεοδωρίδου έγραψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης - Ακούστε το (βίντεο)

Ακούστε το teaser.

Μετά την πρώτη του επιτυχία με τίτλο ''Έξαψη'', ο Βαγγέλης Μαρινάκης έγραψε άλλο ένα τραγούδι για τη Νατάσα Θεοδωρίδου και σίγουρα θα το αγαπήσει πολύ ο κόσμος.

 

 

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έγραψε τους στίχους και του νέου single της τραγουδίστριας με όνομα ΄΄Υπάρχω για Σένα'', το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου.

Η αποκάλυψη έγινε από τη Νατάσα Θεοδωρίδου, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

 

 

Στην ανάρτηση της η ίδια γράφει: '' Δευτέρα 18/10 στον @sferaradio1022 το ακούμε όλοι αποκλειστικά ΥΠΑΡΧΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ''. 

"Νομίζω πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έγραφε ανέκαθεν. Οι ενδιαφέροντες άνθρωποι έχουν πολλές πλευρές. Κι είναι ωραίο να έχουν πολλές πλευρές οι ενδιαφέροντες άνθρωποι γιατί σπανίζουν", είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά η Νατάσα Θεοδωρίδου. 

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα η αγαπημένη καλλιτέχνης ανέβασε στο Instagram της μια φωτογραφία και ανέφερε πως πριν από 24 χρόνια κυκλοφόρησε ο πρώτος της δίσκος. 

Συγκεκριμένα η ανάρτηση έλεγε: ''Μου θυμίσατε με τόση αγάπη ότι σαν σήμερα κυκλοφόρησε ο πρώτος μου δίσκος ….24 μαγικά χρόνια μαζί με σας…ένα υπέροχο ταξίδι που συνεχίζει να είναι μαγικό και γεμάτο αγάπη…εσείς κι εγώ είμαστε ένα…και θα συνεχίσουμε να τραγουδάμε παρέα με μεγαλύτερη ένταση και ακόμη περισσότερη διάθεση ….σας αγαπάω ρε παιδιααααααααααααααααά….καλη μας ξεκούραστη φιλική ερωτική οικογενειακή ήρεμη Κυριακή…όλα μαγικά..''. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ