Angelina Jolie: Στο red carpet με τα 5 της παιδιά - όλοι με παλιά ρούχα της μαμάς - το χρυσό κόσμημα στα χείλη, η θηλυκή Shiloh (φωτό & βίντεο)

Μια σπάνια οικογενειακή εμφάνιση

Μια σπάνια εμφάνιση μαζί με τα πέντε της παιδία έκανε η Angelina Jolie, η οποία και βρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας Eternals.

Ο 20χρονος Maddox, τα δίδυμα Vivienne και Knox, 13 ετών, η 16χρονη Zahara και η και Shiloh συνόδεψαν την μαμά τους στο κόκκινο χαλί, με την οικογένεια να επιλέγει vintage ρούχα, ορισμένα από τα οποία μάλιστα ήταν από την ντουλάπα της 46χρονης ηθοποιού.

Η ίδια είπε στο ΕΤ ότι «τα παιδιά μου φόρεσαν vintage κομμάτια και το φόρεμα μου από τα Όσκαρ. Όλοι ανακυκλώσαμε τα παλιά μου πράγματα».

Η Angelina Jolie είχε φορέσει ένα λαδί στράπλες Balmain, φόρεμα το οποίο συνδύασε με μια σειρά από βραχιόλια, απλά δαχτυλίδια και ένα χρυσό cuff στα χείλη, που έκανε τη διαφορά.

Ο Maddox είχε φορέσει ένα μαύρο σακάκι, με ίδιου χρώματος πουκάμισο και παντελόνι, ενώ η Vivienne επέλεξε ολόλευκο με φόρεμα.

Η εμφάνιση που σχολιάστηκε βέβαια πιο πολύ ήταν εκείνη της 16χρονης Zahara, καθώς είχε φορέσει το υπέροχο Elie Saab , ασημένιο φόρεμα που είχε βάλει η μαμά της στα Όσκαρ το 2014.


Η 15χρονη Shiloh, φόρεσε ένα ασύμμετρο Vintage φόρεμα το οποίο επίσης είχε βάλει η μητέρα της στο Γαλλικό Παρατηρητήριο Απιδολογίας, όπου χάρισε σε οκτώ γυναίκες μελισσοκόμους τα διπλώματά τους. 

Σημειώνεται ότι η 15χρονη είναι το πρώτο βιολογικό παιδί της Angelina Jolie και του Brad Pitt και μέχρι πρότινος επέλεγε να ντύνεται σαν αγόρι, έτσι η εμφάνισή της σαν όμορφη έφηβη πια με το φουστάνι της επίσης σχολιάστηκε από τα μέσα.

«Θέλει μόνο να την φωνάζουμε Τζον ή Πίτερ» είχε αποκαλύψει ο ηθοποιός σε συνέντευξη του στο People. «Είναι μία Πίτερ Παν κατάσταση. Και της λέω “Τζον, θα ήθελες λίγο χυμό;”, Και μου απαντά “όχι””». 

Τέλος η Knox επέλεξε ένα ένα σκούρο πράσινο σακάκι, φούστα και σκούρο παντελόνι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ