Θέλεις όμορφα μαλλιά γεμάτα ζωντάνια; Ένα είναι το μυστικό για ωραία κώμη & σου το αποκαλύπτουμε – Δοκίμασέ το!

Για λαμπερά και μεταξένια μαλλιά 

Τα όμορφα μαλλιά είναι αυτό που χρειάζεσαι για να απογειώσεις το στυλ σου αλλά και να αναδείξεις το ωραίο σου πρόσωπο.

Θέλεις μαλλιά υπέροχα γεμάτα ζωντάνια;

Καλό είναι να γνωρίζεις ότι η καθημερινή φθορά των μαλλιών είναι, δυστυχώς, αναπόφευκτη. Το πιστολάκι στον καυτό αέρα που χρησιμοποιείς για να στεγνώσουν γρήγορα, το δυνατό βούρτσισμα όταν βιάζεσαι και, πάνω από όλα, η έλλειψη ενυδάτωσης των μαλλιών σου έχουν ως αποτέλεσμα την απώλεια της λάμψης και της ζωντάνιας. Άρχισε λοιπόν να αλλάζεις τακτική και να φέρεσαι στην πολύτιμη κώμη σου με αγάπη και φροντίδα, αναζητώντας λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες της.

Και θα το ξαναπώ επειδή είναι η αλήθεια, όμορφα μαλλιά = ενυδατωμένα μαλλιά. Μην παραλείπεις λοιπόν το conditioner αλλά και τις μάσκες 1 – 2 φορές την εβδομάδα, για επιπλέον τροφή. Θυμήσου ότι η μάσκα μαλλιών δεν είναι σαν το conditioner. Πρέπει να έχεις διαθέσιμο τον απαιτούμενο χρόνο, ώστε να απορροφηθεί καλά από την τρίχα και να δράσει.

Αυτό που θέλω να θυμάσαι είναι ότι όταν η τρίχα είναι ενυδατωμένη τα λέπια της είναι κλειστά. Έτσι είναι λεία και αντανακλά περισσότερο το φυσικό φως.

Επίσης, αν τα έβαψες, μη χρησιμοποιείς οποιοδήποτε προϊόν αλλά όσα προορίζονται αποκλειστικά για βαμμένα μαλλιά και κάνε συχνά μάσκες.

Last but not least, θα σου πω αυτό: Για να αποφύγεις τις τρίχες που πετάνε και να αποκτήσεις λεία και πειθαρχημένα μαλλιά, μην τα τρίβεις με την πετσέτα, αλλά ταμπόναρέ τα απαλά μέχρι να στεγνώσουν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ