Xωρισμός βόμβα για την Gigi Hadid και τον Zayn Malik: Γρονθοκόπησε την μητέρα του μοντέλου ο τραγουδιστής; Tι λέει η Yolanda Ηadid & ίδιος

Xώρισαν έναν χρόνο μετά την γέννηση της κόρης τους...

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι η Gigi Hadid και ο Zayn Malik χωρίσαν, μετά από πολλά χρόνια σχέσης και ένα παιδί. 

Το διάσημο μοντέλο ξεκίνησε τη σχέση της με τον τραγουδιστή τον Νοέμβριο του 2015. Τον Μάρτιο του 2018, ανακοίνωσαν το χωρισμό τους αλλά δύο μήνες αργότερα, επανασυνδέθηκαν.

 

 

Χώρισαν ξανά τον Νοέμβριο του 2018 αλλά, επανασυνδέθηκαν τον Δεκέμβριο του 2019. Τον Απρίλιο του 2020 έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της, στο πρώτο τους παιδί. Τον Σεπτέμβριο του 2020 γέννησε την κόρη τους, Κάι Μάλικ.

Όπως φαίνεται υπήρχαν σοβαρά θέματα στην σχέση τους που τελικά οδήγησαν στον χωρισμό. 

 

 

 

Δημοσίευμα του TMZ αποκαλύπτει πως ο τραγουδιστής χτύπησε τη μητέρα του μοντέλου, Yolanda κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού. Ο ίδιος φέρεται να αρνείται κάθε κατηγορία.

Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι, βάσει πληροφοριών του People, χώρισε πριν από έναν μήνα, με το σούπερ μόντελ να εγκαταλείπει το σπίτι τους μαζί με την κόρη της, Khai.

 

 

Και ενώ αρχικά ο ίδιος απάντησε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο twitter.

«Θέλω να ζω σε ένα περιβάλλον που ιδιωτικά οικογενειακά θέματα δε γίνονται γνωστά στον κόσμο για να τα κοροϊδέψει. Το περιστατικό θα έπρεπε να παραμείνει ιδιωτικό» έγραψε ο Malik.

 

 

 

«Αρνούμαι ανυποχώρητα πως χτύπησα τη Yolanda Hadid και για το καλό της κόρης μου αρνούμαι να αποκαλύψω περαιτέρω λεπτομέρειες και εύχομαι η Yolanda να σκεφτεί ξανά τις ψεύτικες κατηγορίες της και να προχωρήσει στην επίλυση των οικογενειακών ζητημάτων ιδιωτικά» ήταν η μετέπειτα δήλωσή του στο ΤΜΖ.

 

 

 

 

 

 

«Η Gigi έχει επικεντρωθεί στο τι είναι καλύτερο για την Khai και ζητά την διαφύλαξη της ιδιωτικότητάς της αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο εκπρόσωπος της διάσημης καλλονής στα media.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ