Μοναχός Μεθόδιος της Μονής Εσφιγμένου: «Αν κάνουμε το εμβόλιο θα γίνουμε από άνθρωποι ζόμπι» (βίντεο)

Υποστήριξε ότι δεν θα ευλογήσει τους εμβολιασμένους 

Κατά του εμβολιασμού τάσσεται ο πατέρας Μεθόδιος, μοναχός της παλιάς Μονής Εσφιγμένου, που έκανε μερικές μάλλον αμφιλεγόμενες δηλώσεις.

«Γίνεται μεταλλαγή του DNA και από άνθρωποι θα γίνουμε ζόμπι. Όπως το λέει η Αποκάλυψη, λέει δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί. Λέει ότι θα χαθεί το 1/3 της γης. Όλοι οι μεγάλοι γιατροί λένε ότι σε λίγο, σε έναν χρόνο, σε δύο, σε ενάμιση, αύριο, θα πεθαίνουμε» είπε ο μοναχός, όπως θα δείτε και στο βίντεο που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha.

Ο ίδιος υποστήριξε ακόμα ότι δεν θα ευλογήσει τους εμβολιασμένους «αν κάνουν αυτό το πράγμα» ενώ εκτιμά ότι  θα ακολουθήσει «εμφύλιος πόλεμος» εξαιτίας της πανδημίας και των μέτρων.

 «Τώρα τι έχουμε, δικτατορία ή δημοκρατία; Μας πάνε με μαθηματική ακρίβεια σε εμφύλιο πόλεμο, αυτή είναι η δική μας γνώμη. Γιατί βλέπεις τώρα τους εμβολιασμένους να επιτίθενται στους ανεμβολίαστους» είπε και πρόσθεσε ακόμα:

«Εδώ δεν πέθανε κανένας μοναχός, κανένας μέσα στο μοναστήρι. Πέθανε ένα γεροντάκι 97 ετών, ο άλλος 95, ο άλλος 85. Τους στείλαμε, όμως, έξω γιατί υπάρχουν ορισμένοι που λένε που λένε πως δεν δεχόμαστε την ιατρική βοήθεια.

Στείλαμε και πέθαναν δύο. Ας πούμε πως η θεραπεία τους από τον κορονωϊό πήγαινε καλά, αλλά προσβλήθηκαν από ενδονοσοκομειακό βάκιλο».

Φυσικά δεν εστερνιζόμαστε την άποψη του πατέρα Μεθόδιου αλλα σίγουρα ο καθένας έχει το δικαίωμα έκφρασης.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ