Μητροκτόνος στο Αγρίνιο: Αποφυλακίστηκε 8 ημέρες πριν - Είχε καταδικαστεί για βιασμό, ληστεία, απαγωγή

Την σκότωσε στο ξύλο...

Έγκλημα, με φερόμενο ως δράστη έναν 35χρονο και θύμα την 54χρονη μητέρα του, σημειώθηκε μέσα σε σπίτι σε συνοικία του Αγρινίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 35χρονος φέρεται να επιτέθηκε, με άγνωστο ακόμα αντικείμενο, στην μητέρα του και να την τραυμάτισε θανάσιμα.

Στην συνέχεια, φέρεται να επιτέθηκε και να τραυμάτισε την ηλικιωμένη γιαγιά του, η οποία, παρά τα τραύματά της, κατάφερε και ειδοποίησε την Αστυνομία αναφέρει το ΑΠΕ.

Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι βρήκαν νεκρή την 54χρονη, ενώ έπειτα από λίγο συνέλαβαν τον 35χρονο, ο οποίος φέρεται να είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για διάφορα αδικήματα.

Στο τόπο του εγκλήματος αναμένεται να φθάσει ο ιατροδικαστής, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το έγκλημα.

Mαρτυρικός ο θάνατος της 54χρονης από τον γιο της

Φρίκη προκαλούν τα νέα στοιχεία σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της 53χρονης που έπεσε νεκρή στο σπίτι της, από τα χέρια του ίδιου της του γιου.

Χθες στις 10 το βράδυ φέρεται να ήρθε στο Αγρίνιο από την Αθήνα με λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ και λίγες ώρες αργότερα, δολοφόνησε τη μητέρα του.

Το δωμάτιο που έγινε το ειδεχθές έγκλημα, ήταν γεμάτο αίματα και τούφες μαλλιών της άτυχης μητέρας. Η 54χρονη τον είχε καταγγείλει άλλες δύο φορές για ενδοοικογενειακή βία το 2015 και το 2017.

Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής, ο οποίος εκτίμησε ότι το έγκλημα έγινε μεταξύ 22.00 το βράδυ και 2.00 τα ξημερώματα. Η πρώτη αυτοψία δείχνει πως η γυναίκα πέθανε αφού υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η ακριβής αιτία θανάτου θα προσδιοριστεί με τη νεκροψία νεκροτομή. Η 80χρονη γιαγιά του δράστη, που δέχθηκε επίσης επίθεση με μαχαίρι, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Αγρινίου τραυματισμένη και σε κατάσταση σοκ. Η έρευνα συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου αναφέρει το agriniopress.

Είχε εγκλειστεί και στο ψυχιατρείο

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το 2012 είχε συλληφθεί για ληστεία και το 2013 είχε συλληφθεί για βιασμό, παράνομη κατακράτηση, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και απειλή.

Η μητέρα του 35χρονου είχε υποβάλει μήνυση το 2015 για ενδοοικογενειακή βία, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του γιου της. Το μαρτύριο για εκείνη, ωστόσο, δεν έλαβε τέλος. Και αυτό διότι αναγκάστηκε να υποβάλει ξανά μήνυση για ενδοοικογενειακή βία το 2017, δηλαδή μόλις δύο χρόνια αργότερα, με αποτέλεσμα και πάλι τη σύλληψή του.

Την ίδια χρονιά, το 2017, συνελήφθη με ένταλμα σύλληψης για βιασμό που είχε διαπράξει το 2013.

Ο 35χρονος αντιμετώπιζε σοβαρές ψυχικές διαταραχές, ενώ είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Μάλιστα, από το 2017 μέχρι το 2021 κρατούνταν στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, από όπου αφέθηκε ελεύθερος μόλις οχτώ ημέρες πριν τη δολοφονία της μητέρας του και συγκεκριμένα στις 22 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ