Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος υπό όρους για τη μία υπόθεση - παραμένει κρατούμενος για τη νέα μήνυση (βίντεο)

30.000 ευρώ εγγύηση για την υπόθεση της 28χρονης 

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή και 30.000 ευρώ εγγύηση για την υπόθεση της 28χρονης που τον μήνυσε την περασμένη εβδομάδα.

Ωστόσο αυτή την ώρα κρατείται στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καθώς εκκρεμεί η δεύτερη μήνυση που κατατέθηκε χθες το απόγευμα σε βάρος από 42χρονη η οποία βρήκε αναρτημένο ροζ βίντεο. Παραπέμφθηκε στον ανακριτή και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο και στο μεταξύ παραμένει κρατούμενος.

Ειδικότερα ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά την απολογία του, για την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του, στο διαδίκτυο.

Εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων,  κατ’  εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Ο παρουσιαστής, ο οποίος πέρασε τα Χριστούγεννα στα κρατητήρια εξέφρασε την έκπληξη του για το ότι διώκεται για κακούργημα και επανέλαβε ότι δεν  γνωρίζει ποιος ανέβασε στο διαδίκτυο τα βίντεο.

Φωτό: EUROKINISSI

Φωτό: EUROKINISSI

Σύμφωνα με το grtimes.gr με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως του επιβλήθηκαν: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ.

Για τη νέα μήνυση που αφορά άλλη μια καταγγελία για ανάρτηση ροζ βίντεο με άλλη κοπέλα, ασκήθηκε νέα δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Ο 58χρονος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 7η ανακρίτρια αλλά ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο. Μέχρι τότε παραμένει κρατούμενος.

Από την πλευρά του ο συνήγορος υπεράσπισης του Στάθη Παναγιωτοπούλου,  Γιώργος Δακουράς, εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για άλλη μία φορά για την ερμηνεία του άρθρου βάσει του οποίου διώκεται σε βαθμό κακουργήματος ο πελάτης του, ο οποίος όπως είπε, δείχνει μεταμέλεια και ζητάει διαρκώς συγνώμη καθώς αντιλαμβάνεται πλέον τι έχει πράξει.

Επανέλαβε ότι ο παρουσιαστής είχε κατεβάσει όλα τα επίμαχα βίντεο από το 2019, ενώ σε ερώτηση για τον λόγο για τον οποίο κάποια από αυτά φαίνονται ξανά αναρτημένα, ο συνήγορος υπεράσπισης τόνισε ότι ο πελάτης του, κατά την απολογία του παραδέχθηκε μόνο όσα τέλεσε και όχι όλα όσα του καταλογίζονται.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ