Η Ioanna Kourbela τολμά: Collection διαφορετικότητας με μια αγκαλιά στην ομορφιά όλων των ηλικιών & διαστάσεων (φωτό)

Ποικιλομορφία, βιωσιμότητα, ελευθερία έκφρασης είναι οι αρχές του made in Greece brand

Με τι λόγια να περιγράψει κανείς το αστείρευτο ταλέντο της Ιωάννας Κουρμπέλα, η οποία έχει κάνει  τη χώρα μας γνωστή παγκοσμίως με τις μοναδικές της δημιουργίες.

Ποικιλομορφία, βιωσιμότητα, ελευθερία έκφρασης, φυσική ισορροπία, αφηρημένη ομορφιά είναι οι αρχές που εκτιμά και υπηρετεί το Made in Greece brand Ioanna Kourbela Basics.

«Φορέστε τα καλύτερά σας, γεμίστε τα ποτήρια σας, διευρύνετε τα χαμόγελά σας και αφήστε την αγάπη να μπει μέσα. Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Τα καλύτερα που είχατε ποτέ» εύχεται παράλληλα η σχεδιάστρια μόδας για τις γιορτές, ενώ στη νέα της collection βλέπουμε δημιουργίες που αγκαλιάζουν την ομορφιά όλων των ηλικιών και διαστάσεων.

 

 

 

 

 

Για την Ελληνίδα σχεδιάστρια η κίνηση του σώματος καθώς και η δυναμική αλληλεπίδραση με το ρούχο, αποτελούν το θεμελιώδες στοιχείο της δημιουργικής της σκέψης.

Ο σεβασμός στον άνθρωπο και τη φύση, η ενστικτώδης κατανόηση των παραδοσιακών ιδεών και η αναζήτηση της φουτουριστικής αρμονίας, αποτελούν τις μοναδικές αρχές του σχεδιασμού και της έκφρασης της.

Δείτε επίσης: Το eirinika μπήκε στα άδυτα του ατελιέ της Ioanna Kourbela & «έκλεψε» τα σχέδια της νέας ουάου κολεξιόν της

Έχοντας σπουδάσει σχέδιο μόδας και ζωγραφική και έχοντας κάνειμαθήματα ενδυματολογίας και σκηνογραφίας, οι συλλογές της είναι άμεσα εμπνευσμένες από τις καλές τέχνες, το θέατρο και τη μουσική καθώς και από τις τάσεις της παγκόσμιας μόδας, διακρίνοντάς την έτσι μεταξύ των σύγχρονων «πρεσβευτών» της ελληνικής δημιουργικότητας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ