6 προτάσεις μακιγιάζ με μεταλλικές σκιές και tips για τέλεια εφαρμογή - Δείτε βήμα-βήμα πως να το κάνετε

Πάρτε ιδέες για το μακιγιάζ σας! 

Αν ψάχνεις για ένα εντυπωσιακό trendy μακιγιάζ ματιών που θα σε κάνει να λάμψεις, τότε οι μεταλλικές σκιές θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις.

Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ που μπορείς να υιοθετήσεις τόσο στην καθημερινότητα σου, όσο και σε πιο επίσημες, βραδινές εμφανίσεις.

Άλλωστε γιορτές έρχονται και όλες θέλουμε να κάνουμε ένα λαμπερό look που θα κερδίσει τις εντυπώσεις!

Makeup tips για «επαγγελματικό» μακιγιάζ με μεταλλικές σκιές

Όπως κάθε μακιγιάζ, για να έχει επαγγελματικό αποτέλεσμα χρειάζεται να ακολουθήσεις κάποια βασικά βήματα, έτσι και σε αυτό με τις μεταλλικές σκιές. Οι παρακάτω απλές συμβουλές θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Primer ματιών: Η τέλεια εφαρμογή μιας μεταλλικής σκιάς που θα παραμείνει στη θέση της για πολύ ώρα χρειάζεται την κατάλληλη προετοιμασία στα βλέφαρα. Βάζοντας ένα primer ματιών η σκιά θα απλωθεί πολύ πιο εύκολα και ομοιόμορφα, αποφεύγοντας το μουτζούρωμα.

Σκιά βάσης: Ξεκινώντας το μακιγιάζ των ματιών με μια απαλή ματ nude σκιά το μεταλλικό χρώμα θα δείχνει πιο έντονο και εντυπωσιακό. Γενικότερα, ο συνδυασμός του μεταλλικού με ένα ουδέτερο χρώμα σκιάς δίνει το ιδανικό makeup look.

Μεταλλική σκιά ματιών: Αφού προετοιμάσεις τα βλέφαρα σου, εφάρμοσε το μεταλλικό χρώμα της αρεσκείας σου. Αυτό που θα πρέπει βέβαια να έχεις υπόψιν σου είναι να κάνεις ένα γεμάτο και παχύ στρώμα μεταλλικής σκιάς κι όχι απλά ένα πέρασμα. Έτσι, το τελικό look σου θα είναι πιο λαμπερό και εκθαμβωτικό.

Πολλές makeup artists προτείνουν την εφαρμογή της συγκεκριμένης σκιάς με ταμποναριστές κινήσεις χρησιμοποιώντας το δάχτυλο. Έτσι, το αποτέλεσμα γίνεται πιο έντονο και το χρώμα στέκεται καλύτερα.

Eyeliner για πιο σαγηνευτικό βλέμμα: Προαιρετικά, μπορείς να βάλεις μια γραμμή με μαύρο μολύβι ή eyeliner. Με αυτό τον τρόπο οι ανοιχτόχρωμες μεταλλικές σκιές θα φαίνονται καλύτερα και το μακιγιάζ σου θα είναι πολύ εντυπωσιακό.

Έντονη μάσκαρα: Προκειμένου το τελικό metallic makeup σου να είναι glamorous, θα χρειαστεί να εφαρμόσεις αρκετή μάσκαρα, κάνοντας τις βλεφαρίδες σου να φαίνονται μακριές και πυκνές.

Βήμα βήμα πως να κάνεις ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ με μεταλλικές σκιές

Στα makeup tutorials που ακολουθούν θα δεις πως να δημιουργήσεις απλά, αλλά και περίτεχνα μακιγιάζ σε μεταλλικές αποχρώσεις.

Τα πιο απαλά εξ αυτών είναι κατάλληλα και για καθημερινή χρήση.

Απλό γήινο smokey μακιγιάζ με μια ματ και μια μεταλλική σκιά

 

 

Αν ψάχνεις για ένα κομψό μακιγιάζ με μεταλλική σκιά που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες, τότε το παραπάνω είναι ιδανικό για σένα.

Συνδυάζει το ανοιχτό ματ καφέ με το μεταλλικό και μπορεί να δημιουργηθεί πολύ εύκολα. Δεν χρειάζεται λοιπόν να είσαι επαγγελματίας για να το πετύχεις. Τα βήματα του παραπάνω makeup tutorial σου δείχνουν ακριβώς τον τρόπο για το τέλειο αποτέλεσμα.

Για την καθημερινότητα σου βέβαια δεν χρειάζεται να βάλεις ψεύτικες βλεφαρίδες. Το βήμα αυτό είναι απαραίτητο αν θες να πετύχεις ένα πιο glamorous look.

Αντίστοιχα εύκολο είναι και το παρακάτω μακιγιάζ σε σκούρες ροζ αποχρώσεις.

 

Εύκολο glamorous μακιγιάζ με χρυσή και καφέ σκιά

Μια ακόμη εντυπωσιακή ιδέα μακιγιάζ αποτελεί και ο συνδυασμός του χρυσού με το καφέ. Τα χρώματα αυτά ταιριάζουν εκπληκτικά μεταξύ τους και δίνουν στο βλέμμα μια λαμπερή ένταση.

Η χρυσή μεταλλική σκιά στο εσωτερικό των ματιών προσθέτει φωτεινότητα στο βλέμμα, ενώ η σκούρα καφέ στην εξωτερική γωνία των ματιών δίνει την απαραίτητη ένταση.

Τέλος, η ενδιάμεση μπεζ σκιά που εφαρμόζεται στην πτυχή των ματιών χαρίζει στο metallic makeup το βάθος που θα το απογειώσει.

 

 

Έντονο βραδινό smokey eyes με χρυσό και μαύρο

Σε περίπτωση που αναζητάς ένα πιο έντονο και βραδινό μακιγιάζ με μεταλλικές σκιές, αυτό το video θα σου δώσει μια ενδιαφέρουσα ιδέα.

Πρόκειται για ένα makeup με σκούρες γωνίες και φωτεινό βλέφαρο στη μέση που ολοκληρώνεται εκπληκτικά με μαύρο winged eyeliner.

Για την δημιουργία του πέρα από την μαύρη ματ και τη χρυσή μεταλλική σκιά, θα χρειαστείς μια μπεζ, μια σκούρα ροζ και μια καφέ.

Μακιγιάζ με μεταλλικές σκιές και έντονο κόκκινο κραγιόν

Το συγκεκριμένο makeup δίνει ένταση στα χείλη, διατηρώντας όμως μια διακριτική λάμψη στα μάτια. Η δημιουργία του είναι πολύ απλή και μπορεί να γίνει εύκολα από όλες μας. Μάλιστα είναι τόσο απλό που δεν χρειάζεται καν πινέλα για να το πετύχεις.

Προσθέτοντας το κόκκινο κραγιόν μπορείς να κάνεις το συγκεκριμένο μακιγιάζ ματιών πιο βραδινό ή γιορτινό. Αν όμως θες να διατηρήσεις μια πιο φυσική όψη στο look σου, μπορείς να επιλέξεις να ολοκληρώσεις αυτό το metallic makeup με ένα απαλό ροζ ή μπεζ κραγιόν αναφέρει το beautetinkyriaki

 

Σκούρο πράσινο μεταλλικό smokey eyes

Ενδιαφέρουσα εναλλακτική πρόταση μακιγιάζ με μεταλλικές σκιές είναι και η παραπάνω. Αντί λοιπόν να παραμείνεις στις κλασικές επιλογές του χρυσού, ασημί, μπρονζέ, καφέ κλπ, μπορείς να επενδύσεις σε ένα πιο ιδιαίτερο μεταλλικό χρώμα, όπως το πράσινο.

 

 

Συνδυάζεται εκπληκτικά με μαύρη και καφέ σκιά για να δώσει το απαραίτητο βάθος στο βλέμμα και το αποτέλεσμα είναι εκθαμβωτικό.

Ιδανικά ολοκλήρωσε το έντονο αυτό smokey eyes με ένα nude κραγιόν και απόλαυσε τη βραδινή ή γιορτινή σου έξοδο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ