Τους μπέρδεψαν στο μαιευτήριο: Ο φτωχός έγινε πλούσιος και ο πλούσιος έζησε στην μιζέρια (φωτό)

Μια απίστευτη ιστορία που έγινε το 1989. 

Είναι μια ιστορία από εκείνες που αν τη βλέπαμε στον κινηματογράφο θα θεωρούσαμε ότι είναι υπερβολική και πως αυτά δε συμβαίνουν στην πραγματικότητα.

Πρόκειται για την ιστορία των δύο μωρών αγοριών, που από λάθος, μπερδεύτηκαν οι οικογένειές τους στο μαιευτήριο πριν από αρκετά χρόνια στη Νότια Αφρική το 1989. 

Ο Ρόμπιν το ένα αγόρι ανατράφηκε από την Σάντι Ντόκινς -η οποία στην πραγματικότητα δεν ήταν η γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο- μία μητέρα μόνη, που αγωνιζόταν καθημερινά για να βγάλει μόλις τα προς το ζην.

Gavin said he was 'happy' with the life he landed accidentally

Gavin 

Αντιθέτως, ο Γκάβιν, το βιολογικό παιδί της φτωχής γυναίκας, στάθηκε τυχερό και βρέθηκε σε μεγαλώνει σε μία εξαιρετικά ευκατάστατη οικογένεια.

Το λάθος ανακαλύφθηκε το 1991, μετά από μια διαφωνία σχετικά με τον πατέρα του Γκάβιν, η οποία οδήγησε σε τεστ DNA που έδειξε ότι η Mεγκς δεν ήταν η μητέρα του αναφέρει το The Sun.

Robin now says he understands why Megs and Sandy chose not to swap the pair back

Robin 

Να σημειώσουμε πως η ευκατάστατη γυναίκα δεν ήθελε να γυρίσει πίσω το παιδί που πήρε από το μαιευτήριο και να πάρει το βιολογικλο της. 

Ο Ρόμπιν έχει πει πώς θα ήθελε η βιολογική του μητέρα να παλέψιε για αυτόν. «Μακάρι η βιολογική μου μητέρα, Μεγκς, να είχε κάνει περισσότερα για να με διεκδικήσει» ευχόταν όλα αυτά τα χρόνια ο 33χρονος, περιγράφοντας τη μίζερη ζωή και τις κακουχίες που αναγκάστηκε να βιώσει πλάι στη Σάντι. «Αυτό δεν θα το ευχόμουν ούτε στον χειρότερο εχθρό μου» συμπλήρωσε.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ