DWTS - τελικός: Μεγάλη νικήτρια η Τζώρτζια Γεωργίου - χόρεψε Jive & αργεντίνικο Τάνγκο με τον παρτενέρ της (φωτό & βίντεο)

Όλα όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό

Μετά από 15 εβδομάδες το αγαπημένο χορευτικό σόου του Star, το Dancing with the Stars, έφτασε στο τέλος του, με την Τζώρτζια Γεωργίου να κερδίζει το μεγάλο έπαθλο!

H εκθαμβωτική Βίκυ Καγιά κι ο πολυτάλαντος Λάμπρος Φισφής υποδέχθηκαν τους τέσσερις φιναλίστ, Βασιλική Μιλλούση, Τζώρτζια Γεωργίου, Dominik Stars και Σταυρό Βαρθαλίτη με διπλές χορογραφίες, τους παλιότερους celebrity συμμετέχοντες αλλά και τον special guest της λαμπερής βραδιάς, Νίκο Κοκλώνη.

 

 

 

 

Στην πρώτη φάση τα ζευγάρια επέλεξαν και παρουσιάσαν τον αγαπημένο τους χορό, στον οποίο έχουν διαγωνιστεί στο «Dancing With The Stars».

Στη δεύτερη φάση οι έμπειροι κριτές, Jason Roditis, Έλενα Λιζάρδου, Μαρίνα Λαμπροπούλου, Στέφανος Δημουλάς, επέλεξαν τον χορό που θέλουν να ξαναδούν, τώρα που τα ζευγάρια είχαν την εμπειρία και μπορούσαν να παρουσιάσουν ένα υψηλού επιπέδου αποτέλεσμα.

  • Ο Σταύρος Βαρθαλίτης και η παρτενέρ του Μαρία Καμμενίδη χόρεψαν Βιεννέζικο Βαλς και Cha Cha Cha.
  • Η Τζώρτζια Γεωργίου και ο παρτενέρ της Αλέξανδρος Μπαχάριεφ χόρεψαν Jive και Αργεντίνικο Τάνγκο.
  • Η Βασιλική Μιλλούση και ο παρτενέρ της Μαξίμ Στάντνικ χόρεψαν Τάνγκο και Samba.
  • Ο Dominic Stars και η παρτενέρ του Ειρήνη Λιναρδή χόρεψαν Paso Doble και Salsa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Λίγο πριν ολοκληρωθεί ο εντυπωσιακός τελικός του DWTS, ο κριτής Στέφανος Δημουλάς παρουσίασε μία συγκλονιστική χορογραφία, αναδεικνύοντας, για άλλη μια φορά, το ταλέντο του και «κατακτώντας» το ballroom του χορευτικού show.

Ο Στέφανος Δημουλάς χόρεψε μία πρωτότυπη χορογραφία ειδικά φτιαγμένη για το DWTS, εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία, από το μύθο του Δαίδαλου και του Ίκαρου και εκτελεσμένη με νεοκλασικό χορό.

 

 

Ο καταξιωμένος χορευτής χόρεψε στη σκηνή του DWTS μαζί με τον φίλο του, Σπύρο. Μετά την χορογραφία, ο Στέφανος Δημουλάς έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ της διαφορετικότητας, κάνοντας την κριτική επιτροπή να συγκινηθεί και να τον χειροκροτήσει.

«Μετά από αυτό τον χορό που κάναμε δυο άντρες μαζί, είναι η κατάλληλη ώρα να πω πως το DWTS μου έχει μάθει τόσα πολλά. Απόψε χόρεψα για όλους εκείνους που ντράπηκαν να ερωτευτούν αυτούς που ήθελαν, που ντράπηκαν να αγαπήσουν αυτούς που ήθελαν γιατί μια κοινωνία μας σταματάει από πολλά πράγματα. Αυτούς που άφησαν την τελευταία τους πνοή τα τελευταία 40 χρόνια με δυο πανδημίες που μας χτύπησαν, το AIDS και τον κορωνοϊό.

Άνθρωποι έχασαν την ψυχή τους χωρίς να έχουν τους ανθρώπους που πραγματικά αγαπούσαν δίπλα τους. Για αυτούς που τραυματίστηκαν και σταμάτησαν κατά ένα λάθος, κατά ένα κακό χρονικό διάστημα να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα» σημείωσε ο κορυφαίος Έλληνας χορευτής που έχει διαπρέψει στο εξωτερικό φτάνοντας μέχρι τη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου.

 

 

 

 

 

 

 

 

«Ουφ με πέθανες… Όποιος κυνηγάει τα όνειρα του βγαίνει πρωταθλητής, χορευτής, νικητής» τόνισε, με τη σειρά της, η Μαρίνα Λαμπροπούλου με βαθιά συγκίνηση.

Με τον Νίκο Κοκλώνη, που ήταν ο guest της βραδιάς, να σημειώνει:

«Στέφανε, άνοιξες ένα μεγάλο παράθυρο γιατί χόρεψες για όλους αυτούς που έχουν πει στον όχι μόνο στα σεξουαλικά μη και πρέπει αλλά και σε ό,τι τους κάνει να φοβούνται. Μπράβο, γιατί γνώρισαν έναν Στέφανο που μας δίνει κουράγιο. Υπάρχουν πολλοί Στέφανοι εκεί έξω αλλά λίγοι αυτοί που ανοίγουν το στόμα τους και λένε το τι πιστεύουν. Εσύ πολύ καλά κάνεις γιατί δεν με ενδιαφέρει ο χορός σου, αλλά αυτό που είπες πριν από λίγο. Δίνεις δύναμη σε όλους εκεί έξω και εμάς που έχουμε ίσως κάτι που φοβόμαστε να αποδεχτούμε ή να πούμε».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

Μετά από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, μεγάλη νικήτρια του DWTS αναδείχθηκε η Τζώρτζια Γεωργίου! Με τον παρτενέρ της, τον Αλέξανδρο Μπαχάριεφ, επιβεβαιώσε το γεγονός ότι από την αρχή του σόου ήταν ένα από τα φαβορί!

Η παρουσιάστρια που συμμετέχει στην πρωινή εκπομπή του Star, Breakfast@Star, δεν μπορούσε να πιστέψει τη μεγάλη της νίκη, με τον καβαλιέρο της και τη Βίκυ Καγιά να την αγκαλιάζουν!

«Δεν το πιστεύω ότι έχει γίνει αυτό αλήθεια! Το ήθελα από την πρώτη μέρα. Νιώθαμε τόσο κοντά, αλλά ταυτόχρονα τόσο μακριά... τελικά το πήραμε!», είπε η Τζώρτζια αμέσως μετά τη νίκη της.

Τα έσοδα από την τηλεφωνική ψηφοφορία και τα sms του Dancing with the Stars στην Ελλάδα θα διατεθούν στον σύλλογο Πίστη, ενώ, σύμφωνα με το Star τα έσοδα από την τηλεφωνική ψηφοφορία και τα sms στην Κύπρο θα διατεθούν στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ