Melania Trump: Η επανεμφάνιση της τέως πρώτης κυρίας πλάι σε γνωστό νευροχειρούργο & πρώην πολιτικό (φωτό)

Κομψή όπως πάντα και πιστή στα ψηλοτάκουνά της!

Ο Dr Ben Carson συνάντησε την πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ Melania Trump, με αφορμή το νέο του παιδικό βιβλίο «Why America Matters» (γιατί η Αμερική έχει σημασία).

Έκει λοιπόν που είχαμε χάσει την σύζυγο του τέως προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump, εκείνη έκανε πάλι την επανεμφάνισή της, ανεβάζοντας στο Instagram της μια φωτογραφία με τον γιατρό, πρώην πολιτικό και συγγραφέα.

Όπως θα δείτε και στην εικίνα η Melania - κομψή όπως πάντα και πιστή στα ψηλοτάκουνα - επέλεξε ένα φόρεμα σε λευκό χρώμα, με μαύρα σχέδια και μια λετπή ζώνη που τόνιζε τη μέση της και φυσικά δεν παρέλειψε να ολοκληρώσει το look με μυτερές γόβες στιλέτο.

Photo: Instagram

«Σας ευχαριστούμε Δρ. Κάρσον για τη δωρεά βιβλίων στα ανάδοχα παιδιά του Έθνους μας. Ήταν υπέροχο που βρεθήκαμε για να διαβάσουμε το νέο σας βιβλίο «Why American Matters»» έγραψε στο post της.

Το Why America Matters είναι ένα παιδικό βιβλίο για τις ιουδαιο-χριστιανικές αξίες της Αμερικής, την ίδρυσή της και τη σημασία των Τεσσάρων Πυλώνων του Αμερικανικού Cornerstone Institute: Πίστη, Ελευθερία, Κοινότητα, Ζωή. Μέσα από ρίμες και πολύχρωμες εικονογραφήσεις, οι αναγνώστες κατανοούν πώς οι ιδρυτικές αξίες συνεχίζονται με τους σημερινούς πατριώτες Αμερικανούς.

Ο Benjamin Solomon Carson Sr. (γεννημένος στις 18 Σεπτεμβρίου 1951) είναι Αμερικανός συνταξιούχος νευροχειρουργός και πολιτικός που υπηρέτησε ως ο 17ος Υπουργός Στέγασης και Αστικής Ανάπτυξης των Ηνωμένων Πολιτειών από το 2017 έως το 2021. Ήταν υποψήφιος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών το 2016 Προκριματικές εκλογές των Ρεπουμπλικανών. Θεωρείται πρωτοπόρος στον τομέα της νευροχειρουργικής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ