Radisson Blu Euphoria Resort - Radisson Resort Plaza Skiathos: Δύο υπέροχα νέα ξενοδοχεία σε Σκιάθο & Μύκονο (φωτό)

Πότε ανοίγουν τις πόρτες τους

O όμιλος ξενοδοχείων Radisson ανακοινώνει το νέο του ξενοδοχείο στη Σκιάθο, Radisson Resort Plaza Skiathos, που πρόκειται να ανοίξει τον Ιούνιο του 2022 και είναι προϊόν συνεργασίας με τον όμιλο HotelBrain.

H συνεργασία με την HotelBrain επίσης, περιλαμβάνει και το Radisson Blu Euphoria Resort, στη Μύκονο, ανεβάζοντας το χαρτοφυλάκιο του Ομίλου Radisson στην Ελλάδα σε 6 ξενοδοχεία σε λειτουργία και υπό ανάπτυξη.

Το Radisson Resort Plaza Skiathos θα διαθέτει 84 δωμάτια και σουίτες, εστιατόριο και μπαρ με βεράντα, πισίνα και εγκαταστάσεις ευεξίας, που περιβάλλονται από καταπράσινο τοπίο, μόλις 100 μέτρα από την ακτή.

Το Radisson Blu Euphoria Resort στη Μύκονο θα είναι το δεύτερο ξενοδοχείο πέντε αστέρων της Radisson Blu στις Κυκλάδες, μετά το Radisson Blu Zaffron Resort στη Σαντορίνη, καθώς και το τέταρτο ξενοδοχείο Radisson Blu στην Ελλάδα.

Το νέο ξενοδοχείο στη Μύκονο θα διαθέτει 34 δωμάτια σε οκτώ κτίρια, δίνοντάς την αίσθηση του boutique resort. Διαθέτει ακόμα ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, πισίνες υπερχείλισης, ιδιωτικό τζακούζι, εγκαταστάσεις ευεξίας, εστιατόριο και υπαίθριο μπαρ στην πισίνα. Το ξενοδοχείο πρόκειται να ανοίξει το Μάιο του 2022. 

Η Radisson Blu διαθέτει περισσότερα από 400 ξενοδοχεία σε λειτουργία παγκοσμίως. Το brand επιτρέπει στους επισκέπτες να επικεντρωθούν στην ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και να βρουν αρμονία στην ταξιδιωτική τους εμπειρία.

Με σχεδιασμό εμπνευσμένο από τη φύση και απροσδόκητες απολαύσεις, η Radisson εμπνέει την τέχνη του να ζεις τη στιγμή. Η Radisson διαθέτει περισσότερα από 290 πολυτελή ξενοδοχεία σε λειτουργία και υπό ανάπτυξη, με άνοιγμα κυρίως στην Ασία-Ειρηνικό και την περιοχή EMEA.

© Radisson Blu Euphoria Resort Mykonos

«Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο των ελληνικών θερέτρων μας καθώς και τη συνολική μας παρουσία στην Ελλάδα σε τόσο σημαντικούς προορισμούς με τον Όμιλο HotelBrain, έναν από τους κορυφαίους ξενοδόχους στη χώρα.

Οι υπογραφές συνάδουν με την αυξανόμενη εστίασή μας στα θέρετρα παγκοσμίως, καθώς και με την ρεαλιστική μας προσέγγιση όσον αφορά στις μετατροπές, καθώς υλοποιούμε τη στρατηγική μας για την Ελλάδα, όχι μόνο στις κύριες πόλεις αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα. Ευχαριστούμε τη HotelBrain για την εμπιστοσύνη και ανυπομονούμε να επεκτείνουμε τη στρατηγική μας σχέση μαζί», είπε ο Elie Milky, αντιπρόεδρος Ανάπτυξης στο Radisson Hotel Group.

© Radisson Blu Euphoria Resort, SKIATHOS

Ο Πάνος Παλαιολόγος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου HotelBrain ανέφερε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία μας με τη Radisson και εκτιμούμε ότι θα επεκταθεί περαιτέρω και σε άλλους δημοφιλείς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, είτε μέσω ξενοδοχείων που βρίσκονται ήδη υπό την ομπρέλα μας, είτε με νεά έργα. Πιστεύουμε ότι ο ελληνικός Τουρισμός είναι ένα από τα πιο ισχυρά προϊόντα στον κόσμο και το brand της Radisson το αναβαθμίζει σημαντικά».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ