Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ένας γνήσιος Υδροχόος, αναπολεί και δίνει μαθήματα ζωής (φωτό)

«Έχω κάνει μέχρι σήμερα πολλές, ετερόκλητες και δαιδαλώδεις διαδρομές»

Γνήσια Υδροχόος η Βίκυ Χατζηβασιλείου, που γίορτασε τα γενέθλιά της στις 10 Φεβρουαρίου και έδωσε μαθήματα ζωής, μέσα από ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Ειδικότερα η δημοσιογράφος, συγγραφέας και παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να φορά ένα λαμπερό, χρυσό φόρεμα και να ποζάρει μπροστά στην τούρτα της.

«Θα μπορούσα να πω "άλλος ένας χρόνος στην καμπούρα μου" όπως έλεγε η γιαγιά μου. Αντ' αυτού λέω άλλος ένας χρόνος που τον έζησα με όλα μου τα κύτταρα! Είναι υπέροχο να μεγαλώνεις με συνειδητότητα, να νιώθεις ευγνωμοσύνη για το δώρο της ζωής, να διακρίνεις το αντίβαρο της σοφίας πίσω από κάθε δυσκολία, να αγαπάς και να αγαπιέσαι.

Όχι μόνο με ανθρώπους, αλλά και με στιγμές.

Με καταστάσεις και επιλογές. Έχω κάνει μέχρι σήμερα πολλές, ετερόκλητες και δαιδαλώδεις διαδρομές. Για ένα όμως είμαι περήφανη (εκτός από την οικογένειά μου που δεν μπαίνει στο καντάρι) : ότι δεν αδίκησα και δεν εκμεταλλεύτηκα ποτέ άνθρωπο. Και είναι μεγάλη ευλογία να σου συμβαίνει αυτή η επίγνωση.

Είμαι ευγνώμων για όλους τους ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή μου μέχρι σήμερα και μου δίδαξαν ένα κομματάκι σοφίας έκαστος, κι ας ήταν τα δίδακτρα ο πόνος.

Κι ακόμη πιο ευγνώμων για όσους με έκαναν να γελάσω δυνατά. Σας αγαπώ όλους, ένθεν κακείθεν, γιατί έχω πλέον μάθει να αγαπώ τον εαυτό μου. Κι αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσα να μου κάνω σήμερα, 10 Φεβρουαρίου, ανήμερα των γενεθλίων μου.

Ναι, ναι, κι εσύ... λάμπεις Μπάμπη μου! Χάρη μου! Χαρούλα μου!Πολύχρονοι όλοι μας! ❤.

Εύχομαι σε όλους το ίδιο δώρο της αυτογνωσίας και της αυτοαγάπης. Τη δύναμη να μοιράζεσαι το...μέσα σου και το έξω σου. Τη συνθήκη να λες

ΕΥΓΝΏΜΩΝ, ΕΥΓΝΏΜΩΝ, ΕΥΓΝΏΜΩΝ» έγραψε στην ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ