Ο Αντίνοος Αλμπάνης για τον καρκίνο: «Έζησα το τίποτα, το πουθενά - φοβήθηκα φρικτά για τη ζωή μου» (βίντεο)

Μίλησε για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου αλλά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου αλλά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Αναφορικά με τις δύσκολες στιγμές στο θέατρο ο ηιοποιός, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Νιζίνσκι – Η προφητεία της φωτιάς», είπε ότι: 

«Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να παίξεις άρρωστος ή να πρέπει να ψυχαγωγήσεις τον κόσμο ενώ μπορεί να έχεις χάσει έναν δικό σου άνθρωπο, και ο κόσμος δεν το αντιλαμβάνεται αυτό», δήλωσε.

Όσο αφορά στο ζήτημα των δύσκολων συνεργασιών, ο Αντίνοος Αλμπάνης ήταν ξεκάθαρος: «Υπήρξαν άνθρωποι – απάνθρωποι σε πολλές στιγμές που πίστευαν οτι με το να σε μειώσουν ή με το να υπογραμμίζουν τον ρόλο της εξουσίας που έχουν. Πριν φτάνω στο «αν αξιζει», έπρεπε να βρω πρώτα το εάν μου αξιζει να το δέχομαι αυτό.

Δεν είχα φανταστεί οτι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα έκανε όλα αυτά τα πράγματα, γιατί συνεργαζόμασταν εκείνη την περίοδο. Αναγνωρίζω και πιστεύω τα κορίτσια που κατηγόρησαν τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αν καταδικαστεί θα πρέπει να σοβαρευτουμε», πρόσθεσε.

 

 

Για την περιπέτειά του με τον καρκίνο, ο ηθοποίος δήλωσε ότι φοβήθηκε ότι θα χάσει τη ζωή του, ωστόσο είναι εδώ και το ξεπέρασε. «Είναι σαν να ανοίγει μια καταπακτή κάτω από τα πόδια σου και δεν ξέρεις τι να πρωτοαπλώσεις για να μη σε ρουφήξει. Είναι μια δύσκολη στιγμή αυτή της ανακοίνωσης.

Αυτό που θυμάμαι ότι ένιωσα είναι το άγνωστο, το τίποτα, το μηδέν, το πουθενά, το δεν ξέρω που πάω και ποιος είμαι. Δεν ξέρω αν θα ζήσω κι αν θα πάει καλά αυτό το πράγμα. Φοβήθηκα φρικτά για τη ζωή μου. Πάρα πολύ. Το θέμα μου σήμερα είναι να μπορέσω να ξεπεράσω αυτούς τους φόβους».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ