Oι Dolce & Gabbana μας άφησαν με το στόμα ανοικτό - Υπερμεγέθη παλτό - μπουφάν - Δείτε το μοναδικό show (φωτό - βίντεο)

Όλα όσα έγινα στην Εβδομάδα Μόδας Μιλάνου και στο σόου του Dolce & Gabbana...

Οι Domenico Dolce και Stefano Gabbana φροντίζουν να αγκαλιάζουν τις νέες τεχνολογίες και τις μορφές των μέσων ενημέρωσης.

Το 2022 όλοι μιλούν για το metaverse. Οι Dolce and  Gabbana μας μετέφεραν εκεί με το σκηνικό τους, έναν εικονικό κόσμο με ουρανοξύστες νέον, γκράφιτι D&G και ντυμένα μοντέλα cyber avatars.

Στις 23/02, η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο σήκωσε την αυλαία της με δύο ηχηρά ονόματα να παρουσιάζουν τις συλλογές τους για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022. O λόγος για τους οίκους Diesel και Fendi. 

Λίγες μέρες αργότερα εκεί που χτυπά η καρδιά της μόδας, έλαβε μέρος το φαντασμαγορικό σόου των Dolce & Gabbana όπως αναφέρει το Vogue.

Στο σόου τους, μια εικονική πασαρέλα ήταν ενωμένη με μια πραγματική. Σε μια γιγαντοοθόνη, avatars που φορούσαν τη νέα συλλογή έκαναν ένα τρισδιάστατο περπάτημα προς το κοινό.

dolcegabbana.com

Μια φυσική πασαρέλα προβαλλόταν από την οθόνη στο χώρο και όταν τα εικονικά μοντέλα έφταναν στην πασαρέλα, εξαφανίζονταν και αντικαθίσταντο από μοντέλα με σάρκα και οστά, τα οποία περπατούσαν στην πασαρέλα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ