Συνάντηση Κικίλια με ανώτατα στελέχη του Radisson Hotel Group: «Ψήφος εμπιστοσύνης για το ελληνικό τουριστικό προϊόν»

Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους στον κόσμο

Συνάντηση εργασίας με τον Senior Vice President Franchise, Joep Peters και τον Αντιπρόεδρο Ανάπτυξης, Εlie Milky του Radisson Hotel Group, πραγματοποίησε ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.

Στη συνάντηση συζητήθηκε το πλάνο ανάπτυξης του Ομίλου στην χώρα μας και τα μελλοντικά σχέδιά του για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τους νησιωτικούς προορισμούς.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους στον κόσμο, με εννιά διαφορετικά ξενοδοχειακά brand και περισσότερα από 1.600 ενεργά και υπό κατασκευή ξενοδοχεία σε 120 χώρες.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Κικίλιας σημείωσε:

«Η περαιτέρω ενδυνάμωση της παρουσίας διεθνών brands στη χώρα μας, αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης για το προσφερόμενο ελληνικό τουριστικό προϊόν και προσθέτει δυναμική στην πολιτική προώθησης της Ελλάδας ως προορισμού, σε κοινά που προτιμούν την ευελιξία των απευθείας κρατήσεων.

Τα πλάνα του Ομίλου της Radisson, αλλά και άλλων διεθνών αλυσίδων, συμβάλλουν στη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για την χώρα και μερίσματος για την ελληνική κοινωνία».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ