Ουκρανία: Το κοριτσάκι - σύμβολο της καταστροφής του Πολέμου στις παιδικές ψυχές - Με το όπλο στο χέρι (φωτό)

Η εικόνα μιας 9χρονης με όπλο στο χέρι και γλειφιτζούρι στο στόμα, προκαλεί πόνο και θλίψη... 

Η φωτογραφία ενός εννιάχρονου κοριτσιού με όπλο στο χέρι, αποδεικνύει τη φρίκη της ρωσικής εισβολής που διέταξε ο Πούτιν, θέτοντας σε κίνδυνο τους αμάχους, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών.

Η φωτογραφία απεικονίζει ένα μικρό, ξανθό κορίτσι από την Ουκρανία, που έχει στο στόμα της ένα γλειφιτζούρι,  ενώ κρατάει ένα τουφέκι. 

 

 

Στα μαλλιά της έχει μια κορδέλα με τα χρώματα της σημαίας της χώρας της. Είναι μια απίστευτα συγκλονιστική εικόνα. Κάθεται σε ένα σπασμένο παράθυρο και κοιτάζει προς τα δεξιά της. Γενναία και έτοιμη να αντιμετωπίσει οτιδήποτε μπορεί να έρθει.

Φυσικά αυτό που μπορεί να έρθει είναι ρωσικές οβίδες, όλμοι και πύραυλοι, ή χερσαία στρατεύματα και τανκς. Μέσα σε λίγες ημέρες, η εικόνα έχει viral και την ανήρτησε ακόμη και ο πρώην πρόεδρος του ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ. «Μην της πείτε σας παρακαλώ ότι πιο αυστηρές κυρώσεις θα στοίχιζαν ακριβά στην Ευρώπη!», έγραψε.

 

 

Η φωτογραφία σύμφωνα με το en.as.com τραβήχτηκε από τον Alexei Kirichenko στο Κίεβο και απεικονίζει την εννιάχρονη κόρη του. Την ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook την Παρασκευή, με το απλό μήνυμα: "Νεαρό κορίτσι με γλειφιτζούρι".

Στα σχόλια τον ρωτούν αν είναι η κόρη του και απαντά ότι είναι. Τον ρωτούν αν η φωτογραφία ήταν στημένη για να "αναδείξει τη φρίκη της εισβολής του Πούτιν σε ένα έθνος και της έκθεσης αμάχων, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, σε κίνδυνο". 

 

 

Εξηγεί ότι η φωτογραφία είναι σκηνοθετημένη και ότι έδωσε στην κόρη του το όπλο, άδειο... 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ