Yπόθεση της Πάτρας: Προαναγγέλλονται συλλήψεις την Τετάρτη - πως η ΕΛ.ΑΣ οδηγείται σε τελικά συμπεράσματα (βίντεο)

 Αντίστροφη μέτρηση για την υπόθεση – Φήμες για συλλήψεις...

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες, αναφορικά με το θρίλερ του θανάτου των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, στην Πάτρα, αφού δεν αποκλείεται να έχουμε σύντομα και συλλήψεις για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Μέρα με τη μέρα, τα κομμάτια του παζλ της πρωτοφανούς αυτής υπόθεσης για τα ελληνικά δεδομένα, ενώνονται, και, όπως αναφέρει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών "είμαστε στην τελική ευθεία".

"Υπάρχουν ήδη συγκεκριμένα συμπεράσματα που έχουν εξαχθεί και τις επόμενες ημέρες θα λάμψει η αλήθεια", σημειώνουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Αφού ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των γιατρών και του προσωπικού, εν συνεχεία θα κληθούν να καταθέσουν και οι γονείς.

 

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εικόνα που έχουν καταφέρει να σχηματίσουν οι αστυνομικοί οφείλεται κατά ένα μέρος στην ολοκλήρωση ενός σημαντικού σκέλους των τοξικολογικών εξετάσεων της εννιάχρονης Τζωρτζίνας, που πέθανε από αδιευκρίνιστα αίτια στις 29 Ιανουαρίου 2022.

"Όλη η Ελλάδα είναι παρά πόδας με την υπόθεση. Μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχει διελευκανθεί. Η αστυνομία κάνει υπεύθυνη δουλειά, έχουμε φτάσει σε συμπέρασμα, χωρίς να τρέχουμε. Μαζεύουμε τα στοιχέια και τα τεκμηριώνουμε. Ας έχουμε λίγη υπομονή, έως το τέλος της βδομάδας θα υπάρξουν τα πρώτα απτά αποτελέσματα", τόνισε σήμερα στο MEGA ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.

Οι θάνατοι των κοριτσιών

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πρώτες περιπτώσεις της Μαλένας και της Ίριδας συνηγορούν στον ασφυκτικό θάνατο ως αιτία θανάτου και πλέον ερευνάται το ενδεχόμενο και ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας οφείλεται σε αυτό.

 

 

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση της Τζωρτζίνας, και σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν βρεθεί ουσίες στον οργανισμό του παιδιού, ωστόσο διερευνάται εάν αυτές οι ουσίες, ταιριάζουν και ποσοτικά με την φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε η 9χρονη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ