Ελεονώρα Μελέτη: Η 89χρονη γιαγιά της με λεοπάρ ρόμπα & κόκκινο μακρύ νύχι εισήχθη στο νοσοκομείο (φωτό)

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας...

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η γιαγιά της Ελεονώρας Μελέτη.

H 89χρονη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, καθώς την περασμένη Παρασκευή έσπασε το ισχίο της.

Η παρουσιάστρια που της έχει μεγάλη αδυναμία ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας της αλλά και πώς η ίδια η γιαγιά της αντιμετωπίζει την περιπέτειά της.

«Τη βλέπεις τη γιαγιά ε; 89 ετών σήμερα. Την Παρασκευή εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο γιατί έσπασε το ισχίο της. Βέβαια μη φαντάζεστε καμιά γριούλα κατάκοπη να σκάει μύτη. Η γιαγιά εμφανίστηκε στο νοσοκομείο με λεοπάρ ρόμπα, κόκκινο μακρύ νύχι και κοσμήματα. Όπως δηλαδή ήταν στο σπίτι της την ώρα που έπεσε. Μέχρι να χειρουργηθεί είχε απλά κλέψει τις εντυπώσεις.

 

“Γιαγιά, θα σου κάνουν καρδιογράφημα” της λέω. “Δεν πιστεύω να ‘σαι ερωτευμένη και να φανεί γιατί θα χτυπάει η καρδιά σου δυνατααα τα τα τα”. Πάρτη κάτω από τα γέλια. Με ρώτησε τι έχει, “τίποτα” της λέω. “Να κάνεις το σταυρό σου που σου κλήρωσε το πέσιμο γιατί από το άλλο δε γλιτώνει κανείς”. Δωσ’ της να κακαρίζει στα επείγοντα.

“Μιας κ είσαι εδώ όμως μήπως μπούμε για ένα τραβηγματάκι;”, τη ρωτάω. “Όχι” μου λέει, “εγώ θέλω να ‘μαι φυσική”. (Πάρε να ‘χεις). “Γιαγιά έχω κάνει casting τους νοσηλευτές, να ‘χεις τους πιο κούκλους!”, της λέω. “Μπα σε καλό, τι να τους κάνω; Στην ηλικία μου τους βαριέσαι τους άντρες. (Να και τα μυστικά της ζωής)», έγραψε στην ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ