Θες να αποκτήσεις και εσύ το δέρμα της Jlo; - Δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις όλα τα beauty tips που μας δίνει (βίντεο)

Το μυστικό της, που κάνει θαύματα! 

Η Τζένιφερ Λόπεζ βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε γυρίσματα για την επόμενη ταινία της, κάτι που σημαίνει πως περνάει πολλές ώρες της ημέρας με βαρύ μακιγιάζ και ελάχιστο ύπνο.

Όμως, παρά το βαρύ της πρόγραμμα, ποτέ δεν ξεχνάει την ρουτίνα ομορφιάς της. Πάντα ξεκλέβει λίγα λεπτά για να κάνει τον καθαρισμό της και να βάλει τις κρέμες της. 

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα μας έδειξε στο Instagram step by step τι κάνει. 

Υπάρχει μόνο ένα προϊόν που χρησιμοποιεί η Lopez για να αναζωογονεί γρήγορα την επιδερμίδα της κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

 

Στο βίντεο την βλέπουμε να απλώνει τον ορό JLo Glow Serum σε όλο της το πρόσωπο χωρίς μακιγιάζ. Η ίδια εξήγησε ότι το δέρμα της αισθάνεται εξαντλημένο μετά από εβδομάδες δουλειάς. 

Το JLo Glow, το έβαλα τις τελευταίες μέρες. . . και πρέπει να σου πω ότι ξύπνησα σήμερα και είπα: "Θεέ μου, είσαι καταπληκτική"", είπε. "Καταπληκτικό για μένα και για το πώς φαίνομαι το πρωί. Έλεγα, "Θεέ μου, το δέρμα μου! Επέστρεψε!". 

ypes and can seriously revive skin back to SUPERSTAR status.”

Courtesy of brand 

JLo Beauty That JLo Glow Serum With Olive Complex

$79 at JLo Beauty

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός, έβαλε το προϊόν στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ της και στη συνέχεια στα αυτιά της, επειδή δεν ήθελε να φαίνονται κουρασμένα . Είναι λογικό. "Κοιτάξτε το δέρμα μου. Έχει καθαρίσει, είναι λαμπερό, είναι φωτεινό'' είπε, θαυμάζοντας το εντυπωσιακά νεανικό της πρόσωπο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ