Story of the day: Παππούς 90 χρόνων συνοδεύει την δισέγγονή του στο σχολείο κάθε μέρα - Την περιμένει μέχρι να σχολάσει

''Σε αγαπώ άγνωστε παππού'', έγραψε μια χρήστης στο Twitter.

Ένας 91χρονος παραγουανός παππούς, ο Eliodoro Maciel Centurión, έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά από μια συγκινητική πράξη που συγκίνησε χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Στο Twitter, ένας χρήστης μοιράστηκε πώς ο ηλικιωμένος άνδρας κρατάει το χέρι της δισέγγονής του και τη συνοδεύει μέχρι την είσοδο του σχολείου της κάθε μέρα.

Μάλιστα μόλις το παιδί τελειώσει τα μαθήματά του, ο άντρας το περιμένει στη σκιά, για να το πάει στο σπίτι του.

«Κάθε μέρα πηγαίνει να περιμένει την εγγονή της στην έξοδο του σχολείου. Είναι πάντα πρώτος. Σε αγαπώ άγνωστε παππού», έγραψε η Ayelen που δημοσίευσε τις εικόνες.

«Είναι ο θείος μου ο Λόλο. Είναι πάνω από 90 και δεν υπάρχει κανείς που μπορεί να τον πείσει να μείνει στη θέση του», σχολίασε ένα άλλο κορίτσι στο Twitter.

Η Loreley Roa είπε ότι ο Eliodoro ζει για 22 χρόνια στο σπίτι της ανιψιάς του.

«Μένει μαζί μας, είναι προ-θείος της μητέρας μου και η μικρή μου αδερφή Genesis, 7 ετών, είναι αυτή που βλέπετε στη φωτογραφία», επισημαίνοντας ότι είναι πολύ δραστήριος και ως εκ τούτου συνοδεύει τη μικρή για να τη βοηθήσει να διασχίσει μια λεωφόρο.

«Δεν είχε δική του οικογένεια γιατί παντρεύτηκε νέος και σε ηλικία τριάντα ετών η γυναίκα του σκοτώθηκε σε επίθεση. Επιπλέον, ο μικρότερος αδερφός του τον κακομεταχειρίστηκε και η μητέρα μου του είπε να έρθει να ζήσει μαζί μας και έμεινε μαζί μας για πάντα», πρόσθεσε η Loreley.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ