Η βασίλισσα Ράνια ποζάρει με την εξίσου κομψή κόρη της πριγκίπισσα Ιμάν - δύο μέρες πριν τον θάνατο του μπαμπά της... (φωτό)

Γιόρτασαν την επέτειο Ανεξαρτησίας, αλλά τους περίμενε ένα θλιβερό γεγονός

Η βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας γιόρτασε την Τετάρτη 25 Μαίου την 76η επέτειο της Ημέρας Αναξαρτησίας της χώρας, ωστόσο μόλις δύο μέρες μετά μια δυσάρεστη είδηση περίμενε την βασίλισσα Ράνια.

Ο πατέρας της 51χρονης royal πέθανε την Παρασκευή 27 του μήνα, με την Ράνια να δημοσιεύει στο Instagram μια φωτογραφία του την οποία και συνόδευσε με μια προσευχή στα αραβικά. 

«Αγαπητέ μου Πατέρα, αναπάυσου εν ειρήνη» θα γράψει στην ανάρτησή της.

Photo: Instagram

Την ίδια ώρα στην επίσημη ιστοσελίδα του βασιλιά Αμπντάλα δημοσιεύτηκε σχετική ανακοίνωση που ανέφερε: «Η Βασιλική Χασεμιτική Αυλή θρηνεί τον θάνατο του πατέρα της Αυτού Μεγαλειότητας Βασίλισσας Ράνια Αλ Αμπντουλάχ και παππού των Βασιλικών Υψηλοτήτων τους Πρίγκιπα διαδόχου Αλ Χουσεΐν μπιν Αμπντουλάχ Β', Πρίγκιπα Χασέμ μπιν Αμπντουλάχ Β', Πριγκίπισσας Ιμάν μπιντ Αμπντουλάχ Β' και Πριγκίπισσςα Σάλμα μπιντ Αμπντουλάχ Β'».

Στο δελτίο Τύπου προστίθεται: «Faisal Sidqi Al Yassin, να αναπαύεται εν ειρήνη η ψυχή του, πέθανε την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022. Η Βασιλική Χασεμιτική Αυλή εκφράζει τα πιο ειλικρινή της συλλυπητήρια στην Αυτού Μεγαλειότητα, στην Αυτού Βασιλική Υψηλότητα και στην οικογένεια Γιασίν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

 

 

Το parismatch.com επικαλούμενο τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρει ότι ο Faisal Al Yasin γεννήθηκε το 1934 στην πόλη Τουλκαρέμ στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Αφού ολοκλήρωσε τις ιατρικές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Καΐρου και συνέχισε τις σπουδές του στη Βόρεια Ιρλανδία, μετακόμισε στο Κουβέιτ το 1961, όπου ακολούθησε μια λαμπρή καριέρα στην ιατρική.

Δύο ημέρες νωρίτερα η βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας τίμησε την Ημέρα Ανξερτησίας με μια ειδική τελετή που έγινε στο παλάτι Al Husseiniya.

 

 

 

 

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η Ράνια είχε φορέσει ένα φόρεμα σε φούξια, λιλά και λευκές αποχρώσις, με παραδοσιακά στοιχεία, ενώ η κόρη της πριγκίπισσα Ιμάν (25 ετών) επέλεξε ένα mint κοστούμι συνδυασμένο με nude γόβες και μια ασπρόμαυρη ζώνη στην μέση, επίσης επηρεασμένη από την παράδοση του τόπου της.

Κούκλες μαμά και κόρη φαίνονται να ποζάρουν μαζί σε μια από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Instagram η βασίλισσα της Ιορδανίας.

Photos: Instagram

Το παρών στους εορτασμούς έδωσε ακόμα ο 27χρονος διάδοχος πρίγκιπας Χουσεΐν και ο 17χρονος πρίγκιπας Χασέμ. Το τέταρτο παιδί του βασιλικού ζεύγους η 21χρονη πριγκίπισσα Σάλμα δεν παρευρέθηκε. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ